EDIT: mam potvrzene od cloveka, co Nokie po vecerech hackuje, ze X6 se bez vyndani baterky vypnout neda

U nás to je tak, že ti třeba T-mobile prodá iPhone místo 15k za 10k, ale musíš mít minimální měsíční utratu 1500 nebo kolik 2 roky. když 1200, tak za 12 atd. Čili se to opravdu "vyplatí"Pytkin píše:
Tak toto mi vysvetli .. jaka mesicny utrata .. ja volam rovnako , ci si kupim akciovy telefon , alebo ne .. cena pausalu je rovnaka , ci su kupim akciovy telefon , alebo ne .. takze co ? volne minuty su mi na nic ..
Myslím že určitě ne. Ten telefon je normálně a naplno vypnutý (se všemi klasickými odchodovými rituály a symfoniemi). A když ho pak chci zapnout, přicházejí spouštěcí rituály se všemi znělkami, bootovánímm zadáváním pin atd. .... Offline (letecký) mod, se tam dá spustit, ale to je něco uplně jinéhoKermitak píše:X6 se po "vypnuti" prevede do rezimu v podstate stejneho, jako kdyz na iphone/androidu nastavis airplane rezim a telefon das do sleep modu (takze odpoji se vsechny vysilace a lcd).
Presvedcovat te nehodlam.Ivo píše:Myslím že určitě ne. Ten telefon je normálně a naplno vypnutý (se všemi klasickými odchodovými rituály a symfoniemi). A když ho pak chci zapnout, přicházejí spouštěcí rituály se všemi znělkami, bootovánímm zadáváním pin atd. .... Offline (letecký) mod, se tam dá spustit, ale to je něco uplně jinéhoKermitak píše:X6 se po "vypnuti" prevede do rezimu v podstate stejneho, jako kdyz na iphone/androidu nastavis airplane rezim a telefon das do sleep modu (takze odpoji se vsechny vysilace a lcd).
u nas je to zase tak , ze ti 600 EURovy iphone daju za 300 .. aj na maly pausal .. ja mam 100 minut .. netelefonujem moc .. hlavne volaju mne .. a ked telefonujem tak ide o daku robotu a to telefonovanie sa mi 100x zaplati ..Ivo píše:U nás to je tak, že ti třeba T-mobile prodá iPhone místo 15k za 10k, ale musíš mít minimální měsíční utratu 1500 nebo kolik 2 roky. když 1200, tak za 12 atd. Čili se to opravdu "vyplatí"Mně jsou volné minuty potřeba velmi, protože ten telefon mám kvůli telefonování
A díky zákaznickým zásluhám mám ted za paušál 700 Kč 800 volných minut (a víc nikdy neprovolám). Kdybych měl normální tarif, tak by mě těch 800 provolaných min stálo tak 2-3000 měsíčně. Čili se mi to vyplatí nesrovnatelně více než dostat 5000 Kč slevu na foun ... (to bych v součtu prodělal kalhoty)
Aneb každému dle jeho potřeb a zásluhPytkin píše: ja mam 100 minut .. netelefonujem moc .. hlavne volaju mne .. a ked telefonujem tak ide o daku robotu a to telefonovanie sa mi 100x zaplati ..
Amen ...PELF píše:http://nokia.katalogmobilu.cz/mobilni-t ... a-x6-16gb/ viz. položka budík... I při vypnutém telefonu.
Ten web je psany pro BFU (tedy vetsinu uzivatelu). Pokud bychom ale chteli byt presni a rozlisovat mezi vypnuto a "manual tvrdi ze vypnuto", pak je udaj na tom webu blbe. Uz me to nebavi. Komu se to nezda a chce si to overit, at se zepta servisaku Nokie a ti mu reknou totez co ja. Komu stacej poloinformace z podobnych webu, at zije dal ve spokojene nevedomostiIvo píše:Amen ...PELF píše:http://nokia.katalogmobilu.cz/mobilni-t ... a-x6-16gb/ viz. položka budík... I při vypnutém telefonu.
Chjo... Dohanis to ad absurdum. Kdyztak icq.Ivo píše:Tak když to bereš tak, tak potom žádný mobil ani počítač není úplně vypnutý .... (jinak by nemohl běžet čas apod.)