A mimochodem iPhone se s PC notebookem nepropojí ? Resp. ho nedostane na net ani přes Bluetooth apod ?
to mas dake zle informacie .. kym som nemal macbook , tak som pouzival XP a bez problemov som isiel cez iphone na net , ked mi nesla DSL doma .. musim povedat , ze pred tym som mal nokiu a to bol sem tam opruz .. dostat sa na net .. od kedy som si kupil iphone , som nemal ani raz problem .. pouzil som to odhadujem 10x a 10x to fungovalo ..Kermitak píše:iphone nic takovyho neumi, pokud ho nejailbreaknes a vubec pokud pres nej chces na net, jsi omezeny na pocitace s macos (coz je PITA)
Oj, oj , tak to je velmi zásadní informace (díky za ni), na tohle jsem velmi citlivý ... a pokud to jde, používám k mobilu malé hands free sluchátka (ale ne vždycky jsou po ruce). Když mám mobil u ucha a telefonuju déle, tak to docela cítím v hlavě .... jestli iPhone to má ještě silnější (4x !!) , tak chvála bohu že ho nemám ... a mít tím pádem ani nikdy nebudu ... (pokud se to u iPhonu 7 rapidně nezlepší)SoundsFine píše: iPhone4 má přibližně čtyřikrát vyšší intenzitu záření SAR, než má GalaxyS.
Docela mě to překvapilo a zamrzelo, spíše bych očekával od Apple to nejlepší (včetně ochrany zdraví) pro své klienty.
A jakou verzi BADA měla?dendy píše:kecal som o tom z segrou ktora mala samsung wave a presla na iphone4 a potvrdila mi to tiez... takze asi na tom daco bude...
ivo ja nie som blbec uzivatel, som pomerne advanced user navyse programator a mam aj pomerne vela skusenosti s programovanim roznych gui a v roznych aplikaciach ... ked mi raz nieco pripada neprehladne a neintuitivne tak to nema nic spolocne s tym kolko to ma moznosti... ja som povedal svoj dojem z tych phonov a tabletov tak ako som si ich tam osakusal, aky som z nich mal dojem, predpokladal som ze sa do mna pustite ako srsne ale hold proste taky bol moj dojem z nich - keby som si nieco z toho na zaklade reci na nete kupil asi by som tucne nadaval... ok na gui sa urcite da zvyknut ale ten dotykovy displej je proste slabota, aj slabsie reagoval a clovek na to musel viac tlacit a to sklo nieje take, aby som to presne popisal "hladke" ako to na ipade/iphone, schvalne som skusal poslajdovat po samsungu a potom po iphone a proste neda sa to porovnat...Ivo píše:Ono (obrazně řečeno) to prostředí iOS je takové v něčem hodně omezené, sterilní a vede uživatele v každém okamžiku za ručičku a nic jiného není povoleno (což má samozřejmě výhody - a je to dobré pro určitý typ uživatelů, i mně se to v jistém směru líbí). A když se pak takový uživatel ocitne z ničeho nic v relativně svobodném prostředí, které se dá libovolně individualizovat (nemluvě o flash-ROMech apod,.), tak může mít pocit závratě a připadne mu to v první chvíli "neintuitivní" a neví si rady