Pouziva tu nekdo Sonar?
Pouziva tu nekdo Sonar?
Co se vam na nem libi a co ne?
Sonar6 dnes nabízí lepší instrumenty i lepší efekty než Cubase4.
A je také vidět jak moc se Sunar snaží nabídnout uživateli v základní verzi vše a ve vysoké kvalitě, za co uživatel Cubase musí připlatit.
Dynamické FX na Cubase a v Sunaru se vůbec nedají srovnávat.
Reverby v S. jsou také skvělé.
VST efekty od verze 6 šlapou v Sunaru bez problémů.
Cena Sonaru6 cca 15.000
Cena Cubase4 cca 22.000
No ... budou se muset u Steinberga asi začít více snažit
A je také vidět jak moc se Sunar snaží nabídnout uživateli v základní verzi vše a ve vysoké kvalitě, za co uživatel Cubase musí připlatit.
Dynamické FX na Cubase a v Sunaru se vůbec nedají srovnávat.
Reverby v S. jsou také skvělé.
VST efekty od verze 6 šlapou v Sunaru bez problémů.
Cena Sonaru6 cca 15.000
Cena Cubase4 cca 22.000
No ... budou se muset u Steinberga asi začít více snažit

Nedělám.
(popravdě ... mně by pro práci stačila SX1 nebo Logic5 a stejně bych využil cca 20% možností, co tyhle programy dávají).
Je jedno v čem člověk dělá - důležitá je znalost programu a s tím souvisí také zvyk na určité prostředí.
S6 má kámoš, který na něho nedá dopustit a vždy když přijde ke mně, tak se mi směje - "prudí", že "musím" používat z PoCo drahé reverby a on ušetříil hromadu peněz za DSP karty, NI Battery, a další VST a VSTi, které má S6 už v ceně.
Efekty a instrumenty jsou v S6 opravdu o dost dál než v C4.
Kdo ví co ale přinese Cubase5 ?
(popravdě ... mně by pro práci stačila SX1 nebo Logic5 a stejně bych využil cca 20% možností, co tyhle programy dávají).
Je jedno v čem člověk dělá - důležitá je znalost programu a s tím souvisí také zvyk na určité prostředí.
S6 má kámoš, který na něho nedá dopustit a vždy když přijde ke mně, tak se mi směje - "prudí", že "musím" používat z PoCo drahé reverby a on ušetříil hromadu peněz za DSP karty, NI Battery, a další VST a VSTi, které má S6 už v ceně.
Efekty a instrumenty jsou v S6 opravdu o dost dál než v C4.
Kdo ví co ale přinese Cubase5 ?

- freecoolin