novy DAW na obzore .. trochu mi to pripda ako vykradnuty Ableton
Bitwig Studio
Bitwig Studio
http://www.bitwig.com/bitwig_studio.php
ale su tam aj niektore zaujimave veci (kolaborativny mod cez internet alebo LAN, modularne prostredie)
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
Re: Bitwig Studio
zrovna jsem na to koukal :] hodne 'ableton v barevnym provedeni', ale vypada to papirove featurama hodne pekne a namakane!
mne sa paci hlavne toto :

velmi pozitivne je ze to bude aj pre LINUX ! ..
... že jim to není trapný...
aspoň si mohli vymyslet svoji grafiku. Uvidíme jak to budou mít naprogramovaný, protože ableton šlape docela hodně dobře.
Ale pár vychytávek jako ten modular, nebo multi-screen support vypadají zajímavě.
No ale na první pohled mi to přijde jako až nepěkně čínský způsob jak dělat byznys.
aspoň si mohli vymyslet svoji grafiku. Uvidíme jak to budou mít naprogramovaný, protože ableton šlape docela hodně dobře.
Ale pár vychytávek jako ten modular, nebo multi-screen support vypadají zajímavě.
No ale na první pohled mi to přijde jako až nepěkně čínský způsob jak dělat byznys.
jedna se o produkt byvalych vyvojaru Abletonu, takze asi proto.. 
to uz asi zachytilo vela ludi
chcel by som to skusit lebo ableton mam rad ale ten multi user vyzera vazne zaujimavo...clovek by nemusel stale dookola posielat wavka popripade prace
snad poslu beta verziu 
aha to vysvetluje vela .. v tom pripade to ani nieje kradez .. to je ako ked jobs po odchode z apple zalozil NextSteppan mozku píše:jedna se o produkt byvalych vyvojaru Abletonu, takze asi proto..
2dendy: presne tak - vnimam to uplne stejne
Hladajte predtym nez zalozite temu
./post274920.html#p274920
./post274920.html#p274920
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
mne se libi tohle:dendy píše:mne sa paci hlavne toto :
"In case of a plug-in crash, a protective mechanism prevents the application from crashing and you from losing your work."
jestli nekdo udelal crash-proof prostredi, tak ma u me tatranku.
mne se tak nekdy chova i cubase. a za spoustu crashu si muzu sam svym naprosto roz*ebanym pc
uz se mi xkrat stalo, ze to vyhodilo smrtelnej bug, ale nechalo me to ulozit nahradni verzi projektu a pak se to teprv odporoucelo. nicmene ne vzdy samozrejme 
a take nikdo se nezminil o tom, ze ableton je prece jenom trosku drazsi produkt...
A ona už je nějaká informace o ceně? Tipuju, že jestli půjdou s cenou níž, než Ableton, tak ne o moc...hombrefeo píše:a take nikdo se nezminil o tom, ze ableton je prece jenom trosku drazsi produkt...
http://www.synthtopia.com/content/2012/ ... ig-studio/
Nijak originální, ale vtipné...
Nijak originální, ale vtipné...