Bitwig Studio
Re: Bitwig Studio
Bitwig to tam má ve videu. Klekne plugin a v okně, kde byl přístupný na tracku se klikne na open a jede se dál. Presentujou to tam, že klekne jeden plugin ne všechny.
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
to ne... stejne funguje jbridge -- kazdy vst je mozne spustit jako samostatny proces (je videt v taskmanageru), a opravdu kdyz padne, tak padne jen dany proces a DAW (treba cubase) drzi. bitwig ma ale evidentne tu vyhodu, ze bez restartu projektu umi znovu plugin nahrat vcetne nastaveni (aspon to tak vypada). a to je samozrejme super.AndreeeCZ píše:Hm to pak ale kdyz ti klekne jedno, tak ti kleknout vsechny.
Logo Bitwigu nápadně připomíná koncept loga Adam Audio... Do roka bude následovat akvizice jedněch druhýma... 
Btw. jak casto se vam stava, ze neco klekne? Me paradoxne nejvetsi bordel dela integrace Virus TI. Proste windows a vic usb zarizeni to je peklo.
Neni mozny, ze prekracujes vykon napajeni na rozbocovaci zakl.desky? Vir je na to hodne haklivy.
Virus chce pro sebe samostatný USB port bez hubu (i bez interního hubu na desce).
V manuálu je o výběru USB portu povídání.
V manuálu je o výběru USB portu povídání.
mne TI SNOW normalne fungoval aj cez HUB ..
No možné to je.. mam připojený midi keyboard, klavesnici, mys, Virus TI, tiskarnu (99.999% casu uplne vypnuta), iLock pro waves a pak USB licenser pro Cubase. Pak mam Firewire zvukovku. Nejvic to zlobi kdyz virus zapnu nebo vypnu pri spustenym DAW.
Musim ho zapinat kdyz je dav vyple a vypinat taky resp. uspavat jinak hodi modrou smrt. Kamaradovi to dela to same na jinem Pc s jinym systemem a jinou deskou a jinym TiOS i na jine verzi cubase
Dokonce to dovedl do stadia, ze ho pak nemohl chvili ani rozchodit. No jsem zvedavy, jak to bude makat na Logic X + MAC PRO a Mac OSX Mavericks
Musim ho zapinat kdyz je dav vyple a vypinat taky resp. uspavat jinak hodi modrou smrt. Kamaradovi to dela to same na jinem Pc s jinym systemem a jinou deskou a jinym TiOS i na jine verzi cubase
no ak mi nieco robilo zlobu na windowse co sa tyka usb tak to boli ten nestastny eLicenser
certov vynalez, namieto ako ochrana proti piratom to defakto funguje ako buzeracia platiacich uzivatelov
raz mi dosli nervy - cubase elicenser som smaril do krabice a nainstaloval som si cracknuty cubase - a problemy boli fuc ... tak som mal na policke original krabicu cubase v v kompe crack
raz mi dosli nervy - cubase elicenser som smaril do krabice a nainstaloval som si cracknuty cubase - a problemy boli fuc ... tak som mal na policke original krabicu cubase v v kompe crack
Jenze ja sem si debil jeste koupil na elicensor nejaky plug in od vengeance 
Tak co, vyjde zajtra, alebo to skonci ako Cesky sen? 
J. skumal ho uz niekto? Ja zatial len z rychliku. Designom mi pripomina Renoise a prakticky sa v tom moc neorientujem. Na to, ze som cakal prvotny "wow" efekt nic moc. Uvidime casom ...