energyXT2

Trackery, Reason, FL Studio...
Cyril

energyXT2

Příspěvek od Cyril »

Zaregistroval jsem ohlaseni novy verze energyXT, ale nejak nechapu, jestli uz existuje v obehu, nebo je teprve ohlasena, nebo co? Mate nekdo sajnu? Z jejich (jeho :) webu to nechapu... Kdyby byla vychytana, rad bych ji dal jeste jednu sanci...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ha! Uz bych mel jit dneska spat :) http://www.energy-xt.com/download/energyXT2.zip

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Nikdo se nezajimate? Driv jsem v tom chvili delal. Pohrabu se znovu v ty dvojce. Nejak zacinam docenovat jednoduchy, ale efektivni reseni, ktery neodvadi od hudby zbytecnejma milionama moznosti a detailu. A porad hledam tu "svou" DAW.

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

mne pride zaujimave ze je aj pre linux...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Solarfall: to jo, a uz jsou prej zkompilovany i naky VSTcka... ale asi toho neni moc

kexik

Příspěvek od kexik »

vst pod linuxom nie su problem... facha ich znacna cast pod wine

energy xt sa mi celkom paci ale prisla mi zlahka nestabilna, urobil som v nej jeden projektik a zacal po case padat... ale to bola starsia verzia, pravda... urcite sa s novou pohram

zajíc zvědavec

Příspěvek od zajíc zvědavec »

Dělal sem v XT1 dlouhou dobu. Dají se tam dělat psí kusy. XT2 je o dost jiná ale postavená na stejných základech. V součastné době se provádí betatesting XT2 a to si myslím ještě nějakou dobu potrvá. Vypadá to ale dost slibně.

elektri

Příspěvek od elektri »

Jé tak to mám radost, zrovna nedávno (když vyšlo činské Maize studio) jsem si říkal, že ta jejich dlouho ohlášená verze 2 se asi nějak nekoná.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

zajic: a uz nedelas? pouzival jsi to jako jedinou hlavni DAW?

Cyril

Příspěvek od Cyril »

bump :)

cabowitz

Příspěvek od cabowitz »

jj to ze je XT2 pod linuxem je sympa... konecne jednoduchy a ucinny nastroj...

dendy

Příspěvek od dendy »

sranda ja mam rad taketo alternativne prostredia ale XT nejak nie a nie ma chytit.. vela ludi to chvali uz som parkrat skusal sa stym pohrat ale nejak tomu neviem dojst na klb zda sa mi to strasne chaoticke.. prvykrat som myslel ze to bude nieco ako Buzz (v tom som robil par rokov) takze ma to dost potesilo ale proste.. pride mi to takze zmatocne...

len moj nazor ;)

zajíc zvědavec

Příspěvek od zajíc zvědavec »

to je akorát tím že v tom nejsi zvyklý. když se to naučíš používat tak je to pro tebe druhá přirozenost. potom oceníš věci jako naprostá modulárnost (u XT2 dovedená k dokonalosti), resampling (bounce) a ve verzi 1 je spousta nástrojů pro hraní techna naživo. Prostě spustíš, naházíš nástroje, naprogramuješ noty a CC linky a potom všechno naživo ladíš dle libosti.

to Cyril: jako hlavní DAW má verze jedna tu nevýhodu, že nemá dobře zmáklé audiostopy (mluvím z vlastní zkušenosti na vlastním PC, nevím jestli to byl obecný problém). to je tuším ve verzi 2 už dost zlepšené, protože má kompletně nové jádro. jinak krom toho je tam naprosto všechno co k produkci potřebuješ.

jak říkám asi bych ještě nějakou tu dobu vydžel, až bude XT 2 ve třetí betatestovací fázi.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ziskal jsem licenci XT2 na testovani, takze vas snad casem oblazim recenzi.

emptysound

Příspěvek od emptysound »

Nevím jestli je zrovna moudrý nápad psát recenzi na velice mladou beta verzi. :wink:

Odpovědět