P.S.: jo a FP rozlišení, stejně jako každé jiné, bude fungovat jen v digitální části. Jak se to musí prohnat převodníkem, musí se dodržet nějaké technologické limity.
No ale prave o ten prevodnik ide .. Ze na vstupe , ked do toho zrazu dakto zrukne , tak to bude OK ..
To druhé se tak přece nemůže chovat, nejde tu přece jen o převodník, ale i o preamp.
P.
EDIT: fajn, trochu jsem si po delší době zase početl. Takže pokud zařízení není 32bit float, nemá cenu o tomhle formátu diskutovat. A jinak tedy ano, jak píše Pytkin.
Abych se vrátil k těm free DAWům, už léta používám Tracktion Waveform (někdy i placenou verzi) a nemůžu si ho vynachválit. Sice už jsem párkrát chtě přejít na Studio One, ale asi není dost času učit se nový workflow. Waveform nebbyl vždy stabilní, alle teď už je v tomhle vcelku ok.
Víte co mi vrtá v hlavě? Že tu nikde není zmínky o Luna DAW od UA. Přitom už i na Windowsech nějakou dobu je k dispozici. Podle toho, co jsem letem světem viděl se to zdá být schopný a v podstatě neomezený nástroj (bez limitů tracků a pluginů). Kdybych nebyl léta zarostlý v Cubase světě, asi bych to už měl dávno nainstalované. Divím se, že jsem na to vlastně nenarazil ani když jsem cca před půl rokem hledal nějakou free alternativu na noťas.
jo jo .. sak pozeram .. mozno si tu free verziu aj nainstalujem .. ja mam UA HW ale nechce sa mi ho mat zapnuty stale , tak som si to nikdy na skusku neinstaloval doma ..