FL 7
tak potom mozes nakonfigurovat externy editor (wavelab alebo trebars free wavosaur) na editaciu wavu, tie sa sejvnut subor nerozpakuju... vo fruity musis akurat potom kliknut na reload... editor sa konfiguruje v hlavnom menu pod tools external tools a ked mu zafajknes aj default editor, bude sa ti otvarat namiesto edisona
SadLuck: je to tam pořád, tady - http://www.flstudio.com/documents/whatsnew.html
fakt nevim proč je to tam napsaný, hned na začátku...
fakt nevim proč je to tam napsaný, hned na začátku...
Mám dotaz... PLS HELP!
Veškerý VSTi instaluju do jedné složky (pod Steinberg/VST Plugins...)
ale pokud má VSTi objemější sample banku, tak ji instaluju na jiný disk. Asi u dvou VSTi (Virtual guitarist a Plugsound) mi ale Fruity banku nenajde. Nadruhou stranu, pokud celý VSTi i s DLL instaluju jinam (případ Plugsoundu), tak sice funguje, ale tahle cesta se musí zadat v FL ve File Settings, jenže tam je pro volbu "VST plugins extra search folder" jen jedna složka (narozdíl od cest k samplům kterých je zbytečně moc) a když tam dám jinou (H:/DAW Files/...) než defaultní (Steinberg/VST Plugins...) tak mi najede VSTi, ale zároveň nemám přístup k VSTi z primární složky...
Nevěřím tomu, že to nejde, ale nevim jak...? Přece nemusím mít všechny VSTi v jedný složce?
Veškerý VSTi instaluju do jedné složky (pod Steinberg/VST Plugins...)
ale pokud má VSTi objemější sample banku, tak ji instaluju na jiný disk. Asi u dvou VSTi (Virtual guitarist a Plugsound) mi ale Fruity banku nenajde. Nadruhou stranu, pokud celý VSTi i s DLL instaluju jinam (případ Plugsoundu), tak sice funguje, ale tahle cesta se musí zadat v FL ve File Settings, jenže tam je pro volbu "VST plugins extra search folder" jen jedna složka (narozdíl od cest k samplům kterých je zbytečně moc) a když tam dám jinou (H:/DAW Files/...) než defaultní (Steinberg/VST Plugins...) tak mi najede VSTi, ale zároveň nemám přístup k VSTi z primární složky...
Nevěřím tomu, že to nejde, ale nevim jak...? Přece nemusím mít všechny VSTi v jedný složce?