RENOiSE
upman no uvidis, treba se zas das do trackovani ,)
shafa beta4 je pohoda, jo, par lidi si stezovalo, ze jim ze zahadnych duvodu zere novy renoise vic (ja si niceho nevsim). rozhodne pry v b3 (nebo b4, ted nevim) tenhle problem fixnuli a je to pry v poho... o importovani barev nic nevim, jak to tedka vsecko predelali do xml tak je v tom akorat maglajs ,)
shafa beta4 je pohoda, jo, par lidi si stezovalo, ze jim ze zahadnych duvodu zere novy renoise vic (ja si niceho nevsim). rozhodne pry v b3 (nebo b4, ted nevim) tenhle problem fixnuli a je to pry v poho... o importovani barev nic nevim, jak to tedka vsecko predelali do xml tak je v tom akorat maglajs ,)
Vcera mi presla notifikace o nove verzi - pustil sem to a musim rict, ze na tom zamakali fakt neskutecne. Skoda, ze mi porad sedi mnohem vice Ableton pro moje potreby, ale je to mozna uz jenom lenosti. Je fakt uz udelat beaty v trackeru je zalezitost na 3min, v Abletonu to je kapanku vetsi pakarna.... Hodne uvazuju o tom, ze pojedu Renoise jako host, pak budu mit pristup jak k funkcionalite trackeru, tak i DAWu.... Pokud bych mel ale vazne uvazovat o profi produkci a investovat, sel bych do Abletonu. Jde asi ale hodne o to, co od toho chces.....
Třeba ti helpne tohle http://tutorials.renoise.com/Cyril píše:...u nehoz nejak nechapu tu proklamovanou jednoduchost... ja jsem z toho nevyloudil jeste ani ton...![]()
Je to sice na v1.5, ale zaklad je naprosto stejny...
Ja mam radsi revisit, http://www.nashnet.co.uk/english/revisit/
nooly nemas nejake free kousky svojich trackov? zda sa ze budem znova pracovat nejaky cas v trackeri aby som dal dokopy nejake veci co som ponahraval nazivo cez VST nastroje. mam v tom strasny chaos, od roku 2001 sa mi nazbieralo okolo 30 cdciek loopov a teraz to triedim
neviem si predstavit to hodit priamo do DAW alebo Acidu, su to prilis male veci tak chcem to strihat a kombinovat...

mno mam desitky veci, ale vsechno mam pres velke mnozstvi VST pluginu, tak nevim, jestli by ti to k necemu bylo. kazdopadne muzu neco na ukazku poslat. minuly rok jsem udelal v ReNoisu jednu vec, ktera je zhotovena ciste pres samply, je ke stazeni na mych strankach (http://nooly.marshals.cz - sekce moduly, "budu zly") - pri pripadne zvedavosti muzes treba sosnout i mnozstvi MOD a XM modulu, ktere tam mam, ReNoise je umi importovat =)
ja som v podstate s trackermi skoncil ked som v 1998om presiel uz totalne na PC a syntaky. skusal som este nieco robit vo fasttrackeri s viac ako 4 kanalmi ale ked som videl kam to speje tak uz som to prestal pouzivat, stalo ma to mnoho sil kontrolovat tolko kanalov a vysledok nebol podla mojho ocakavania. (zopar veci z toho obdobia mam tu www.demsky.sk/pokusy.rar) Ked si tie tracky otvoris napriklad v Milky Trackeri tak uvidis o com pisem 
ked sme pri renoise, viem ze je to spicka s vlastnym formatom, zistil som akurat ze neprehrava uplne korektne XM moduly, asi ma ine efekty. momentalne jediny korektny 100% XM tracker je asi spominany Milky.

ked sme pri renoise, viem ze je to spicka s vlastnym formatom, zistil som akurat ze neprehrava uplne korektne XM moduly, asi ma ine efekty. momentalne jediny korektny 100% XM tracker je asi spominany Milky.