shafa píše:Pro ty, kteří používají Renoise zde mám zajímavý screenshot z připravované nové verze. LINK1 LINK2
co dodat? Renoise se nám začíná vybarvovat
to sou veci... voni snad udelaj z trackeru poloprofi sequencer... a ja vzdycky myslel, ze renoise je skvelej proto, ze je to alternativa k piano rollu... to sou trubky ; )
Mezi zaregistrovaný jedince na RENOISE.COM byla vypuštěná nová verze RNS v1.8.1(BETA) ... Nemá někdo z Vás čistě náhodou tuhle verzi někde k dispozici???
Chtěl bych si jí testnout
mjojo, pred par dny vysla uz beta3, pekna, velmi pekna... dost novych uzitecnych veci. co se tyce beta verze, tak tu svoji bych nerad siril, nicmene sem ji uz zahlid na warezu.
nesmis se na me zlobit, svymu nejlepsimu kamosovi bych ji poslal a ikdyz vim, ze vetsina lidi je tu v pohode, tak bych se chtel vyhnout momentu, kdy se prihlasim do backstage a ohlasi mi to, ze me smazali z legalnich duvodu : ))
nooly píše:nesmis se na me zlobit, svymu nejlepsimu kamosovi bych ji poslal a ikdyz vim, ze vetsina lidi je tu v pohode, tak bych se chtel vyhnout momentu, kdy se prihlasim do backstage a ohlasi mi to, ze me smazali z legalnich duvodu : ))
p.s. vysla beta4
To je v pohode ....
Sehnal jsem si alespon b1... Mam ale pocit ze to nějak nechutně papá procesor oproti 1.5. Jinak ale mazec.
Co beta4, jak je na tom?
A ještě by mě zajímalo, jestli jde nějak importovat veškerý nastavení barev z v1.5...