Ableton, problémy se zvukem, nespolehlivost
mne to nedela.. odpojuju - pripojuju a furt to bezi.. macbook pro...TOM-Thak píše:ekeaze: To je prave nevyhoda, takze pokazde si davam bacha na opotrebeni konektoru a i kontroluju, ze mi to jede ze zdroje a ne z baterky. V podstate v tom vidim jedinou vyhodu USBcka, ze se napaji primo z PC i kdyz jede pocitac jen na baterku.
Ahoj..
moc dekuji za reakce..
i kdyz MACbook nemam
hh..
no.. v tuhle chvili se asi nejvice prikladnim k tomu.. ze mi nejvetsi problemi bude delat USB 1....takze zvukovka.. pze M-audio audiophile USB neni zadnej novacek,.. a bohuzel.. jede na USB1 a v PC mam USB 2...
zitra si jdu pujcit Native Instrument 8 DJ.. takze uvidim jestli tohle bude reseni problemu...
Jinak vcera jsem jeste zkoumal jednu vec..a to zatez PC..
pustil jsem ableton a pustil vsechny 4 songy.. zatez CPU v abletonu jela na 30%... mrknu do spravce uloh.. a zatez CPU byla 70 - 80 - 90% vyuzity ramky - 1,66 z 2 giga.. .¨
jinak podotykam ze jsem pred tim vypnul ve spravci uloh vsechny procesy ktere nebyly nezbytne pro chod Windows...
moc dekuji za reakce..
i kdyz MACbook nemam

no.. v tuhle chvili se asi nejvice prikladnim k tomu.. ze mi nejvetsi problemi bude delat USB 1....takze zvukovka.. pze M-audio audiophile USB neni zadnej novacek,.. a bohuzel.. jede na USB1 a v PC mam USB 2...
zitra si jdu pujcit Native Instrument 8 DJ.. takze uvidim jestli tohle bude reseni problemu...
Jinak vcera jsem jeste zkoumal jednu vec..a to zatez PC..
pustil jsem ableton a pustil vsechny 4 songy.. zatez CPU v abletonu jela na 30%... mrknu do spravce uloh.. a zatez CPU byla 70 - 80 - 90% vyuzity ramky - 1,66 z 2 giga.. .¨
jinak podotykam ze jsem pred tim vypnul ve spravci uloh vsechny procesy ktere nebyly nezbytne pro chod Windows...
Ja bych sazel na Visty, chybi jim nejaka zaplata, jak rikam, na XP sem mel stejny trabl, SP3 to vyresil. Nekompatabilita USB1 a USB2 se mi nezda. Testni jinou zvukovku a uvidis, priapadne abys fakt eliminoval moznost byby driveru stahni si asio4all je gratis a pust stejny setup pod asi4all na interni zvukarnu. Tim poznas, zda je to OS vs Ableton nebo driver ke zvukovce vs OS.
RZK píše:To nevim jak poznam.. jestli zatez CPU.. se tykala jednoho nebo obou jader...
a s tou ramkou..
jak to zjisti.. zda mi to jede primo do ramky ? nebo... .. nechapu,..
no kdyz v abletonu kliknes na klip tak dole se ti celej ukaze a nad tim jak nastavujes Pitch - Transozici tak mas takovy maly tlacitka... je tam i tlacitko RAM , tak to kdyz je zaply tak to de do pameti, je potreba aby bylo vypli aby nesvitilo...