Fígle Kopák Vs Basa - elektronická music
Re: Fígle Kopák Vs Basa - elektronická music
biscuit : chapem co pises .. sraciek je plny internet .. nic s tym nenarobime .. a toto forum uz davno neni co byvalo .. ono to samozrejme aj stratilo cele zmysel oproti situacii pre 10-20 rokmi .. atd atd .. ale uz som napisal, ze mi pride zbytocne sa tym celym zaoberat ..
No dobře, ale přece nebudeme všechno omlouvat jen dobou? To, že se hromada gearu i SW stala výrazně přístupnější masám přece neznamená, že se (obecně) bude rezignovat na nějaká měřítka kvality v odbornosti? To pak dopadneme jako ve školství - protože za (minimálně) polovinu loňského a zřejmě i celý letošní školní rok celkem významně klesne úroveň vzdělanosti žáků ZŠ, tak se holt upravěj měřítka pro příjem na střední i vysoké školy, protože jinak by se tam dostalo o X procent/desítek procent míň lidí, protože by nezvládli přijímačky......pardon, ale byť je tohle asi hodně off-topic, tak jsem si to nemohl odpustit. Zásadně s tím nesouhlasím a osobně mám prostě na kvalitu a úroveň znalostí a případné odborné prezentace pořád stejný pohled a měřítka a nehodlám na tom nic měnit.
Prostě kdo chce něco dělat, tak musí splňovat nějaké požadavky a tím spíš musí počítat i s případnou kritikou obsahu/podání. Bez ohledu na okolní podmínky. Kam bychom pak přišli...?
Žádné milosti - ale fakt držme dekorum, aspoň to "zdravé jádro" tady
však víte, jak to myslím.
P.
Prostě kdo chce něco dělat, tak musí splňovat nějaké požadavky a tím spíš musí počítat i s případnou kritikou obsahu/podání. Bez ohledu na okolní podmínky. Kam bychom pak přišli...?
Žádné milosti - ale fakt držme dekorum, aspoň to "zdravé jádro" tady

P.
“zdrave jadro tady” castokrat sklzava k cistym hejtom (ako sledujem posledny cas). napr taky biscuit je (aspon tu) chodiaci hejt. taky biscuit uz hadam ani nemoze byt sladky...
víš co mi pytkine vadí hrozně moc? že stačí dva příspěvky od toho tvého, aby se ukázalo, jak moc velkou pravdu máš... ach jo.
Ja uz velmi dlho hlasam okolo seba zrusenie vseobecneho volebneho prava...

Vies preco, hzsrtnn ? Lebo (podla mna) ludia, ktori nevedia odhadovat vlasnosti, konanie a motivaciu ostatnych, nevedia odhadovat ani vlasnosti, konanie a motivaciu politikov. Potom volia kadejakych prefikanych populistov a zle to dopada.
Myslis, ze si biscuita odhadol spravne ?