No kdybych si mohl postavit koncertni sal, tak bych ho dal radsi tam, ovsem radsi jsem narval prachy do nastroje, prostor budu muset akusticky upravit... na druhou stranu je tam super videt na noty, prirodni svetlo a na jablone v zahrade, coz dela pri improvizaci super naladu...vasek píše:upman: křídlo ti teda závidím, ale dát ho do takovýho prostoru je skoro svatokrádež
Jak zamezit kravalu/ruchum v mistnosti
Tak docasne reseni akustiky:

Ovsem takovahle vrstva totalne degradovala zvuk grandu na pianino, fuj. Ale na druhou stranu porad lepsi jak ta silena echo ozvena.
2 Matucha: mam bocni ramy 100x50 - podobne co ty, vejde se mi tam deska 100x60? Da se to ohnout, nebo to mam oriznout a mit tak zbytky?
Jinak 3x bocni pasti uz jsou ready to montaz (dneska teprve dorazila vata, sehnat ji fakt zadna sranda). Rohove budou do tydne, poslu foto.

Ovsem takovahle vrstva totalne degradovala zvuk grandu na pianino, fuj. Ale na druhou stranu porad lepsi jak ta silena echo ozvena.
2 Matucha: mam bocni ramy 100x50 - podobne co ty, vejde se mi tam deska 100x60? Da se to ohnout, nebo to mam oriznout a mit tak zbytky?
Jinak 3x bocni pasti uz jsou ready to montaz (dneska teprve dorazila vata, sehnat ji fakt zadna sranda). Rohove budou do tydne, poslu foto.
no asi to tam nacpes, ale moc prijemna prace to nebude... stejne jako nebylo asi uplne chytry mit mensi ramy nez vypln 
jinak ten jeden balik neni moc pohltivyho... este k tomu takhle sbalenej... ale nejspis to pozira moc primyho zvuku, kdyz to mas takhle pod pianem
taky si davej pozor, abys to neprehnal, precejen potrebujes nejakej dozvuk, tak vyrabej postupne a pridavej jen do te miry, kdy to je jeste ku prospechu

jinak ten jeden balik neni moc pohltivyho... este k tomu takhle sbalenej... ale nejspis to pozira moc primyho zvuku, kdyz to mas takhle pod pianem
taky si davej pozor, abys to neprehnal, precejen potrebujes nejakej dozvuk, tak vyrabej postupne a pridavej jen do te miry, kdy to je jeste ku prospechu
Hmm, osobně bych tam dal Sonit P nebo D, stačilo by na dvě stěny, barvu si zvolíš sám, na středy a vejšky to funguje výborně. Když už to piano je tak pěkný.. viz http://www.soning.cz/default.asp?lang=c ... 9&obsah=11

-
- Profesionál
-
- Profesionál