hele radši toho ale please necháme, internet neni zase tak velkej a kdo ví, kdo sem může nahlédnout, nechci mít problémy...
http://www.eduso.cz/data/foto_galerie/2 ... b86fe7.jpgJindy2 píše:ale v téhle škole je to v pohodě, furt hulíme a chlastáme, půlka učitelů má dredy, žádnej stres
JJ je to tak, vzpominam mi jak jsem par let zpatky shanel brigadu a byla moznost ucit delani hudby na pc.Jindy2 píše:Cyril: právě, že já to vim, že je blbost učit Reasona, když každej, kdo se tím bude chtít zabývat seriózně, musí přejít na něco jiného...
už mám fakt velké nutkání jim to říct, s vedením mám dobré vztahy, ačkoliv pokud už to nakoupili a mají na to lektora, tak asi nic nenadělám a budu muset to svinstvo zkousnout...nebo se s nimi domluvím, že práce budu dělat ve Fruity nebo v Sonaru, protože Reason u mě nemá budoucnost...
kdybych uměl v Cubase nebo v Sonaru tak dobře, jako umím ve Fruity, nabídnu se jim jako lektor a vnutím jim Cubase nebo Sonar, ale Fruity jim nutit nechci, protože sám vím, že to sice má lepší budoucnost než Reason, ale profi to neni, hlavně co se týče nahrávání a to tam beztak nikdo ve škole učit nebude...