Mix a Master Praha
Re: Mix a Master Praha
Jo ale je pravda, ze zase takova navsteva s jednim/dvema trackama u nekoho, kdo je dal nez ty (kazdej z nas nekoho takovyho ma, nikdo neni nejlepsi ve vsem
) je dost poucna a kdyz ses zvidavej, tak si z toho odneses mnohem vic jak jenom to, ze budes mit smichanou/zmastrovanou jednu pecku. Tos napsal dobre.

A to se mi po dvou navstevach u Ecsona povedlomatucha píše:Jo ale je pravda, ze zase takova navsteva s jednim/dvema trackama u nekoho, kdo je dal nez ty (kazdej z nas nekoho takovyho ma, nikdo neni nejlepsi ve vsem) je dost poucna a kdyz ses zvidavej, tak si z toho odneses mnohem vic jak jenom to, ze budes mit smichanou/zmastrovanou jednu pecku. Tos napsal dobre.

Poresili jsme bedny a poradil mi s kopakem - pro me docela naucna vec.
Ale stale mam jeste dost veliky mezery

mozno ked budes mat namiesanych tolko hodin ako ecson , budes na tom tak daleko , ako on ! 

Jako rozumnej mastering v Praze muzu doporucit treba studio Svengali na Pankraci - velmi rozumne vybaveni vcetne spickoveho poslechu a spousta zkusenosti panu Charvata a Papeze. Cena je obdobna jako vsude. V soucasnosti to bude lepsi volba, nez ADK ...
2Pytkin: Jestli to bylo k me odpovedi tak samozrejme souhlasim.