Předem moc díky .))
Pokud je tohle starý jak píšeš, tak sem pošli ukázku současný tvorby, jinak nemá cenu o něčem diskutovat. Tady na fóru je dost šikovnejch lidí, který by se na to za hodně rozumnej peníz podívali nebo minimálně posoudili, jeslti je to kvalitativně na určité úrovni, a jestli je tedy rozumné investovat peníze do pokročilého zpracování zvuku atd...Lucky24 píše:http://bandzone.cz/Lucky24
to vypada na tezko resitelnou situaci; lidi, ktery maji investovany penize v gearu a proinvestovanej cas ve zkusenostech, za takovou cenu delat nemuzou (je to casove narocny a de facto by na takovym kseftu prodelavali). jedina moznost je, ze ty veci budou mit takovej potencial a danyho cloveka budou tak bavit, ze je smicha zadarmo nebo dumpingove. (asi proto se matucha ptal po tech ukazkach.)Lucky24 píše:no to je právě to co jsem nechtěljelikož studií s takovou cenou tu znám dost... a sám jsem zjistil, že je možnost kvalitního masteringu i mixu za slušnější prachy... měl jsem možnosti výbornýho zvuku ze studia za 400-600 za track... bez času, prostě tarif podle náročnosti... jenže bohužel to nemůžu nechat masterovat tam, jelikož mi to přináší obrovský problémy... potřebuju někoho, komu bych prostě mohl poslat, nebo donést stopy a dal mi to do kupy na úrovni, která se dá prezentovat lidem... možná ne úplně profi zvuk, každopádně zvuk, kterej bude hrát v ipodu stejně dobře jako v autě nebo na hi-fi
Já teda tenhle žánr nemusím, ale něco na tom je, a jestli to do budoucna myslí vážně, tak čím dřív přičuchne k profi práci, tím líp. I kdyby si na to mněl vzít spotřebitelskej ůvěrdelay píše:Myslím, že tohle jsou uplně irelevantní typy vzhledem ke kvalitě jeho produkce...