Pěknej mix, lehká surovost mi nevadí (ale určitej dozvuk mi tam chybí). Má to dynamiku a vzhledem k podkladu se mi to zdá jako nejšetrnější varianta, co jsem tady slyšel. Pěkný
Zatím moje number ONE.
Doufám, že někomu nevadí, že všechno komentuju, nechtěl jsem působit jako samozvanej moderátor tohodle tématu Jinak ten zpěvák má trochu stylizaci jako zesnulý Layne Staley z Alice in Chains..., možná i něco z Cantrella pochytil.
delay píše:Doufám, že někomu nevadí, že všechno komentuju, nechtěl jsem působit jako samozvanej moderátor tohodle tématu Jinak ten zpěvák má trochu stylizaci jako zesnulý Layne Staley z Alice in Chains..., možná i něco z Cantrella pochytil.
Prave som sa nad tym zamyslal, ze ci koli tebe to tu robia ako domacu ulohu Ved skus urobit verziu tak, ako si to ty predstavujes, to je najjednoduchsie nie?
Tak, kvůli mě snad ne... ondrejsuri je iniciátor, já se jen bavím a ta kritika co píšu, to už je takovej automatizmus
Předpokládám, že to musí bavit i ostatní nebo to třeba dělají ze soutěživosti... Hlavně když to nakonec splní účel a ondrej bude mít mix.
Ještě bych měl malý dotázek k autorovi topicu, je možný abych, řekněme provedl drobnou změnu v podobě toho, že předělám ten strašnej crash, tím že na něj navrstvim nějakej poslouchatelnější? Jestli ne, chápu jen se ptám.
Zatim se mi teda ani jeden z mixů zde přítomných nelíbí ani za mák. Možná ten od Drummera ale stejně to může bejt lepčí.
Na výtku jsem trochu zkonkrétnil basičku ale víc času do toho nedám protože by na tom bylo hodně další jiné práce
Škoda těch předmíchaných bicí, mohlo by to být o level lepší.
Také by se tím jednoduššeji mohla trochu srovnat ta největší nepřesnost v některých místech.
(ale proč zase takhle to je natočené)
Jináč mě to docela baví. I když jednoduchá skladba, ale má určitě něco do sebe.
Zdravim vsechny,
vim, ze to je hodne spatne nahrane, ale aspon je tady moznost otestovat si schopnosti ne
to c9000: jo, skus ho tam dat klidne
Moc vam vsem dekuju za snahu a budu se tesit na pripadne dalsi mixy.
ok, skoro to ani nepoznáš.
Mě se ta písnička líbí, a nerozhoduje jestli za to něco je nebo není. Tak či onak mě to baví dělat (mix) a když to člověka baví, nepotřebuje to ničím podporovat.
Pěknej mix, lehká surovost mi nevadí (ale určitej dozvuk mi tam chybí). Má to dynamiku a vzhledem k podkladu se mi to zdá jako nejšetrnější varianta, co jsem tady slyšel. Pěkný
Zatím moje number ONE.