Amorph píše:me se zatim nejvic libi prave mix od bluerecording. Zkusil jsem si to hodit rychle do ozonu a nebyl by problem z toho udelat v pohode master. Samozrejme s prihlednutim k tomu, ze uz v nahravce je dost veci spatne. Ja si sice myslim, ze to jsou prevazne veci, ktere lze porad jeste resit v ramci mixu i kdyz nekdo to uz muze brat jako zasah do nahravky, takze vlastne produkci, ale neresitelne chyby tam nejsou, jen by clovek samozrejme v tom musel zastoupit kapelu. Dluzno rict, ze ja to tak delam vetsinou:)
Dik. Pri bicich je jedna zasadna neriesitelna vec - panorama overhead. To sa uz neda urobit, lebo nie je k dispozicii samostatne rytmik a dve zvlast stopy overheadov. Skreslene gitary zneju celkom fajn. Spev je taktiez neriesitelny co sa tyka "popovania", zrejme to chlapik nahraval bez popfiltra a prilis blizko pri mikraku, jedine co sa da, je orezat tu frekvenciu {priblizne 250 Hz som daval dole} ale neda sa to aj tak k spokojnosti vyriesit. Keby ale tie bicie su na viacej stop, tak by to bolo v pohode.