Pomoc s mixem - Rock
Je to prijemnej popik, osobne by me ale nebavilo delat takovouhle hudbu, prijde mi, ze jsem totez uz nekdy slysel aspon stokrat
Ale jinak je to pekne zmaknuty, to jo... jen bych do toho vrazil aspon gameboyie, vyhodil kytarovy sola a celej mix zmasteroval skrz dva (ano, dual mono) Boss MT2 MetalZone..

-
- Profesionál
wow, that's, like, craaazy. kolik si uctujes za hodinu jako producent? :]Cyril píše:Je to prijemnej popik, osobne by me ale nebavilo delat takovouhle hudbu, prijde mi, ze jsem totez uz nekdy slysel aspon stokratAle jinak je to pekne zmaknuty, to jo... jen bych do toho vrazil aspon gameboyie, vyhodil kytarovy sola a celej mix zmasteroval skrz dva (ano, dual mono) Boss MT2 MetalZone..
hm, MT2 mam doma jen jednu A to bych jako ved kytarovej kabel (z uz trochu chrasticim jackem) z pocitace do metalzony, kde se z toho stane metal a pak kablikem zase zpatky? Takze by to proslo da prevodnikem, trandakama v MT2 a pak zas ad prevodnikem zpatky, no fuj to je teda digitalni postup. Tak to asi zkusim radsi zase jen pluginama:)
Diky vsem za poznamky a nazory. Tady je nova verze (resp. jedna z mnoha novych verzi:-) Co na to rikate? Vim, ze mi tam ted asi moc vylezla otevrena hihata a budu ji rucne stahovat, ale ted uz jsem na to nemel silu:)
AllIWant - mix 263
AllIWant - mix 263