Pomoc výběrem- 15W lampové kombo na kajtru
Re: Pomoc výběrem- 15W lampové kombo na kajtru
Windsor je uplne neco jinyho nez VK, myslim, ze se to vubec neda srovnavat. Ostatne mam pocit, ze ta vetsi hlava je lehce predratovany nejaky Marshall - neivm jestli JCM800 nebo co.
No, podle uživatelských recenzí na Harmony Central je to celkem "špatný" pro mě...Wohma píše:Windsor je uplne neco jinyho nez VK, myslim, ze se to vubec neda srovnavat. Ostatne mam pocit, ze ta vetsi hlava je lehce predratovany nejaky Marshall - neivm jestli JCM800 nebo co.
Ted jsem to taky prolitl a asi to takova pecka fakt nebude. Ono to ani s tou velkou hlavou nema nic moc spolecnyho.
mozna to je trochu mimo, ale na hudebnim bazaru je Messa Boogie Formula preamp za 13K. Je to udajne univerzal a dost u nej chvalej prave clean a ma i recording out.
Amorph: Když ja se bojim toho lajnovyho zvuku obecne, radeji budu spekulovat s majkama a krom toho asi opravdu potřebuju aparat i na obcasne hrani - to je nakonec dost dulezita vec, jinak díky.
Pred chcvli jsem se prakticky domluvil na Blues Juniora, už to asi nebudu pitvat, je to jediná "nekompromisní" varianta co se týče čistého zvuku. S tím jak to bude v mým roomu se snad poperu, majitel byl velmi solidní a budu věřit když říkal, že to "nahlas" sice hraje líp, ale volume a master jsou prej dobře udělaný, takže se to dá efektivně škrtit s relativně dobrým výsledkem. Těším se moc.
Pred chcvli jsem se prakticky domluvil na Blues Juniora, už to asi nebudu pitvat, je to jediná "nekompromisní" varianta co se týče čistého zvuku. S tím jak to bude v mým roomu se snad poperu, majitel byl velmi solidní a budu věřit když říkal, že to "nahlas" sice hraje líp, ale volume a master jsou prej dobře udělaný, takže se to dá efektivně škrtit s relativně dobrým výsledkem. Těším se moc.