Poraddte co-ako vylepsit na skladbe....

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Cundo
Profesionál

Re: Poraddte co-ako vylepsit na skladbe....

Příspěvek od Cundo »

Yamaha hra pekne.Ostatne je zjednodusene povedane - nevkus.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

stamina

Příspěvek od stamina »

no ukaz co mas ty 8)

alcoTN

Příspěvek od alcoTN »

Cundo píše:Yamaha hra pekne.Ostatne je zjednodusene povedane - nevkus.
Neda sa mi reagovat, ked je to taky nevkus tak sa ukaz ty,,,, ja som fakt zvedavy kto je taky majster a vsetkym to tu ukaze... Velmi rad si vypocujem ako tato "dychovka" ma hrat na klavese od profika... Aspon sa nieco naucim... :!:

-btw: toto bola posledna ukazka ktoru som tu poslal, som si myslel ze forum je o tom ako si ludia navzajom poradia a pomozu pri svojom hobby ci praci, ale tu je len plno "hracov" ktori sa narodili ako profici.. nebudem menovat... - Česť vynimkam...
KORG PA3x PRO

vasek

Příspěvek od vasek »

jackies a spol.: Já myslím, že jste nemuseli na alcoTN tak zhurta. Ta skladba je sice trochu nevkusná, ale má drive a je poznat, že to dělal muzikant a docela si s tím pohrál. Nevím, proč by nemohl tvořit ve svém žánru syntetické dechovky, když to bude dělat poctivě.
alcoTN: dechovka imho patří k žánrům, který se nedají synteticky hrát, takže jestlis to myslel vážně - jako že to bude někdo poslouchat jako dechovku - tak touhle cestou nepokračuj. Můžeš udělat skladbu na Tyrosu jako demo a pak to nechat třeba nahrát živě, ale jako finální produkt to k poslouchání není. Pokud to budeš myslet vážně, tak se připrav na takovýhle reakce ...

kyvaa

Příspěvek od kyvaa »

Supr diskuze, dechovku jsem taky hrával na baskřídlovku, ale dobrejch skladeb dechny je fakt pomálu a když se uměj zahrát, tak to je paráda, ale většina skladeb jsou beznadějný sračky, a je fuk, jestli je to hraný na nástroje, nebo na klávesy, to je jako srovnávat dobrou a špatnou fotku hovna - dycky to bude vo jednom.

Cundo
Profesionál

Příspěvek od Cundo »

Nechcem nikoho urážať,len som vyjadril svoj názor.Myslím si ale,že stav,v ktorom sa nachádza naša mainstreamová popmusic je aj dôsledkom akceptácie takých fenoménov,ako je Senzus alebo MaximTurbulenc,ktorí by sa za bývalého režimu nedostali ani pred bránu štúdia.Nie preto,že nevedia hrať,ale preto,čo hrajú.Táto hudba nech si znie na zábavách pre toho,komu sa páči,rozhodne ale nepatrí do TV v hlavnom vysielacom čase.Dôsledky takýchto ústupkov dúfam posúdi história.Podľa mňa sú tragické.Preto nebudem podporovať takéto počiny ani na tomto fóre.
Naposledy upravil(a) Cundo dne 06 dub 2010 17:04, celkem upraveno 1 x.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

dano

Příspěvek od dano »

Cundo myslim ze si to cele vyjadril uplne presne a podpisem to kedykolvek u notara...

alcoTN: asi len tolko, ze by si mozno mohol viac pocuvat a menej sa obhajovat po kazdej co i len mensej kritike... snad ti tie alarmy idu lepsie ako tvorba dychovky...

alcoTN

Příspěvek od alcoTN »

Cundo píše:Nechcem nikoho urážať,len som vyjadril svoj názor.Myslím si ale,že stav,v ktorom sa nachádza naša mainstreamová popmusic je aj dôsledkom akceptacie takých fenoménov,ako je Senzus alebo MaximTurbulenc,ktorý by sa za bývalého režimu nedostali ani pred bránu štúdia.Nie preto,že nevedia hrať,ale preto,čo hrajú.Táto hudba nech si znie na zábavách pre toho,komu sa páči,rozhodne ale nepatrí do TV v hlavnom vysielacom čase.Dôsledky takýchto ústupkov dúfam posúdi história.Podľa mňa sú tragické.Preto nebudem podporovať takéto počiny ani na tomto fóre.
Nikto sa neuraza, pravdu mas v tom co pises... ale napis ze nevkus je ten styl hudby a nie predmet celej diskusie ako taky... :shock:
KORG PA3x PRO

stamina

Příspěvek od stamina »

Cundo píše:Nechcem nikoho urážať,len som vyjadril svoj názor.Myslím si ale,že stav,v ktorom sa nachádza naša mainstreamová popmusic je aj dôsledkom akceptácie takých fenoménov,ako je Senzus alebo MaximTurbulenc,ktorí by sa za bývalého režimu nedostali ani pred bránu štúdia.Nie preto,že nevedia hrať,ale preto,čo hrajú.Táto hudba nech si znie na zábavách pre toho,komu sa páči,rozhodne ale nepatrí do TV v hlavnom vysielacom čase.Dôsledky takýchto ústupkov dúfam posúdi história.Podľa mňa sú tragické.Preto nebudem podporovať takéto počiny ani na tomto fóre.
este stale cakam na tvoje tracky :)

cigi

Příspěvek od cigi »

Mne to teda po hudebni strance v ramci sveho stylu prijde uplne vpohode. Na tancovacky v Horni Dolni a tak. Mozna i do toho teleshopingu. A jednou jsem zazil na parniku na Jadranu borce, co to valil presne timhle smerem. Fily ze samohrajky a do toho zpival tklive jadranske melodie. Myslim, ze by se tim, co dela alcoTN, daly vydelat nejaky $$$......ale je dobry nezapominat, ze penize nejsou vsechno 8)

Jinak v dechovce jsem kdysi strasne davno hraval na Vaska, az se zase pripoji zdejsi primitiv Jackies. Co hraje prvni kridlovka vim, ale co nevi Jackies, je fakt, ze se hudebni styly v case vyvijeji, ale to uz je na nej asi opravdu moc abstraktni myslenka, ktera bude bezpochyby oznacena za srazku s blbem :cry:

wreptile

Příspěvek od wreptile »

Souhlasím, spousta odborníků na zdejším fóru má přesně ten problém odpovídat a radit úplně v jiném směru, než autor dotazu chce... ^^'

Odpovědět