Tonysss píše:Nechce se ti poskytnout samostatné stopy ? že bych to zkusil mixnout podle sebe ? Hlodá ve mě červíček jestli to dokážu smíchnout
Jo, to by klidně šlo. Zkusím to nějak utřídit. Ale moc to nepřežeň, ať pak nevypadám jako břídil.
Cundo píše:Na ilustraciu priloha,je tam na odlisenie nahraty moj klavir v prvych dvoch koleckach
Zní to dobře, ale stejný případ jako s tím H-čkem (omlouvám se E. Viklickému) - už je ta nálada jinde. Tohle má být spíš smutná, melancholická věc, všechno to táhne ten kytarovej riff. Pnutí není jenom mezi basou a kytarou, ale hlavně v tom riffu, protože ten statický bas v tónu C hraje i kytara. Basa jen kopíruje harmonicky kytarovej riff. A pak tam je ten sampl fender rhodes, kterej prohloubí tu melancholičnost, to stejné flažolety na kytaře. Dá se to klidně zahrát akusticky jen s kytarou a rapem. Když to posílím tím piánem, tak je to moc jásavý a mohutný, což už není moc melancholický.
vras píše:Ale napriklad hihat od 1:30 "jaky to bylo" vs. "jaky to bude" je v jine dynamice, to kolisani, to myslim...
Jo, máš pravdu a už jsem našel viníka toho zvukového kolísání celkově. Antress Lost Angel. Měl jsem ho úplně od začátku na OH, tam to ještě nebylo tak výrazný, ale na ty poslední verze jsem ho dal na celou Drums group a už to bylo nepřeslechnutelný. Je to škoda, protože se mi na bicí fakt líbí, hezky to kreslí.