Jo, ten znám (VBL teda), ale zatím jsem z něj nikdy nedostal nic kloudnýho. Bootsyho mám komplet, ale na bubny je imho ten Antress Lost Angel o dost lepší než cokoliv od Bootsyho. Škoda, že to není líp technicky vychytaný, u těch Antress plugů je problém vždycky blíž než je zdrávo (u jednoho projektu se mi stávalo, že najednou peak meter letí do nebes, a monitory spustily na plný kule něco mezi obdelníkem a bílým šumem - podle všeho výsledek Antressovy emulace Neve1081Amorph píše:d bootsyho muzes zkusit jeste thrillerseeker vsl, ten kdyz mu pridas parametr amp, tak kresli myslim lip
Posouzení mixu - názory
Re: Posouzení mixu - názory
Tonysssov mix odstranil pre mna ten rusivy moment,vyjasnil harmonicky zamer. Uz ma tam nic muzikantsky nerusi. Opat som si potvrdil, ze ked piesen potrebuje vysvetlivky, nieco nie je v poriadku.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
Tonysss to p?evrátil vzh?ru nohama.
Posunul do pop?edí ty tracky (flažolety, fender piano, alternativní verze kytarového riffu), který jsem m?l v pozadí. Ten jeho mix je mohutn?jší, není to tak suchý, ale už se to jaksi vymyká žánru. Já tu v?c chci mít spíš komorní, hlavn? ve slokách a až na refrén to trochu rozbalit. Ten rušivý moment (D-dur proti C) je základní stavební kámen celý skladby, v Tonysssov? verzi je víc maskovaný t?mi backing tracks, proto ti tam asi nevadí.
Zkusil jsem pod vlivem Tonysssova mixu další remix (taky jsem se u kytar malinko inspiroval první deskou Dire Straits). Budu rád za post?ehy k ?emeslné stránce v?ci (pom?ry, barva, dynamika), kompozi?ní stránku v?ci nebo harmonii mi t?žko n?kdo rozmluví, to si obhájím.
Zkusil jsem pod vlivem Tonysssova mixu další remix (taky jsem se u kytar malinko inspiroval první deskou Dire Straits). Budu rád za post?ehy k ?emeslné stránce v?ci (pom?ry, barva, dynamika), kompozi?ní stránku v?ci nebo harmonii mi t?žko n?kdo rozmluví, to si obhájím.
Vystiznejsi mix podla mna. Preco nepokracuje lava gitara aj po skonceni intra? Zostava po nej diera... Bubny sa mi pacili viac stare. Absentuje nejaky priestor na hlavnom speve-rape. Mozno je to intimne,ale odrthnute od kapely.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
taky jsem zkusil takovej nastrel...
Jo, to už je bližší tomu, jak bych si to p?edstavoval. Myslím ten celkový zvuk, pár detail? bych ud?lal jinak, ale chápu, že je to nást?el.Amorph píše:taky jsem zkusil takovej nastrel...
Protože se p?idají samply a zp?v, tak mi tam vadila. Ale je fakt, že zmizí moc rychle, v aktuální verzi se vzdálí mén? náhle.Cundo píše:Preco nepokracuje lava gitara aj po skonceni intra? Zostava po nej diera
Mn? taky, mám tam na drum group jako kompresor Thrillseeker VBL, ale není to ono, neumím to s ním. Na aktuální verzi jsem vyhrabal z archívu prap?edka Lost Angel, starou Antressovu emulaci LA-2A, tak už je to lepší, má to pevn?jší zvuk a lepší attack/release pro tuhle v?c, zabírá to spíš na kopák a virbl to jen malinko o?ízne.Cundo píše:Bubny sa mi pacili viac stare
Další díl nekone?ného seriálu:
Ješt? testuji tyhle kompresory : http://www.slatedigital.com/products/vi ... ompressors
A tak jsem je nav?šel na tento track, zde je výsledek , za t?ch 99,-usd to stojí hrají velice p?íjem?.
A tak jsem je nav?šel na tento track, zde je výsledek , za t?ch 99,-usd to stojí hrají velice p?íjem?.