Jasne to ja taky delam, bypassuju pasma a sluchatka teda pouzivam hlavne na poslech sterea, jestli nemam neco v protifazi
a taky na prevejskovanost a svete div se, ale sluchatka mi obcas odhali i to, jestli to neni prekomprimovany.
Az budu mit mitnost chci si poridit nejakou tu stredni nizsi tridu beden, kterou pouzivaj ale temer vsichni v mym zanru.
Takze kdyz budu mit stejny poslech, tak budu mit i sanci, delat to v danym zanru podobne.. takze KRK VXT nebo Mackie HR.
APSka s tema sem spokojenej, protoze je to 8" a dava mi ta bedna to, co mi treba A7 dat nemohli.. fyzika..
JJ s tema vejskama souhlasim, ale to je otazka, jestli to neni i tim, jak sem toho pak uz preposlouchanej.
Profi mastering navic dela to, ze ty moje vejsky dost casto dostanou takovou jinou barvu.. sou sice vyrazne, ale prijemne ne metalicke. Jako kdybys mel saw prubeh na syntaku v tom noise a pak po masteringu bez noisu a slysel bys jen tu syntezu.
Stacilo mi u Ecsona, kdyz to pustil do toho SPL Passive EQ a ziskalo to uplne jinej charakter, kteryho doma nak nemuzu docilit.
Prehnana cistota nahravek to je moje velky minus.. nemam rad spinavej sound, kdyz tam nesedi loop nebo je v samplu vysamplovana nejaka hihatka apod. Mam rad noise, distorzi i bit reducer, ale vseho s mirou a cilene.
Me se libi hodne takovejhle sound.. hraje to u me i na akci, ma to vejsky, ma to stredy, hlasity je to dostatecne a neni to spina spinava.
V danym stylu je to jedno z tech TOP. Duranda masterujou v Belgii.
http://leteckaposta.cz/772098538