No myslim si určitě že pro lidi tvýho typu a třeba biscuita to právě vůbec neni těžký.. Pro mě - to těžký je a to nejsem hloupej člověk určitě..matucha píše:Na deephouse myslim, ze urcite nePrvotsky píše:Nevim no.. já vim že nejlíp bych udělal , kdybych vzal do ruky abc hudební nauky a donutil se....
Ale rikam si... to je tak tezky si vzit veci, co hrajou supr a zanalyzovat si je? Zkusit je treba okopirovat? Zni to sice hrozne, ale tak si clovek pocvici strasne moc veci (od zvukovyho designu, pres harmonie, aranz, po analyzu toho co hraje).
Ale prostě něco analyzovat a zjišťovat atd - já na to nejsem. Já to dělám s myslí křováka ( nezaměňovat s hloupostí ) a maximálně si někdy zapamatuju
že když pohnu "timdle" tak je to pak lepší.. Je to taky dost tim, že nemám čas , kterej bych hudbě mohl věnovat kontinuálně atd..
Takže si myslim že když člověk mýho typu zaplatí takovej kurz ( tím pádem TO získá neodkladnost a vyfláknout se nato je velká škoda ) tak ho TO prostě donutí se nad věcma zamyslet, vyhradit si na to ten čas a někam se možná posunout..
A co se hudební nauky týče - myslim že deep houseový věci třeba od Jimpstera ( album Amour ) to je velká hudební nauka.. Myslim že kdo nemá budto extra cit a nebo znalosti teorie nic takovýho dohromady nedá..
Supr diskuze todle vlákno
P.