SW Limiter pluginy a ich "rukopis"
Re: SW Limiter pluginy a ich "rukopis"
Takze nakoniec toto pomohlo. Edit transientov a stereo link to vyriesilBrooklyn / juanita juarez píše:tomy: jeste jsem pozorneji cetl tvuj prispevek -- pokud uz mas silne modulujici skladbu a nemel jsi na ni predtim limiter -- a s limiterem se zuzuje stereo sirka... zkus v elephantovi jeden z tech novejsich algoritmu a hlavne tlacitko 'edit', kde si muzes krome miry zachovani transientu nastavit i jako moc 'stereo linked' bude plugin pracovat. tim muzes ovlivnit sirku sterea.

-
- Profesionál
Zkouším teď ten SLATE DIGITAL, vycházím z presetu Rock Master, sice je fajn ta funkce zachování transientů, ale i v poměrně šetrném nastavení (komprese / gain) slyším, že dost nakresluje, místama to zní fajn, ale celkově mám pocit, že je to takový potrhaný a chlupatý, samotnej mix mi zní v pohodě. Skoro mi už lépe zní Fab Filter Pro-L, ikdyž některý detaily jsou fuč. Zkouším to všechno v kombinaci s TLs Maximizerem, ještě asi testnu toho Elephanta.
?!
?!
-
- Profesionál
myslim, ze jo, ze SS je docela 'znackovaci', podobne jako treba sonnox.delay píše:Zkouším teď ten SLATE DIGITAL, vycházím z presetu Rock Master, sice je fajn ta funkce zachování transientů, ale i v poměrně šetrném nastavení (komprese / gain) slyším, že dost nakresluje, místama to zní fajn, ale celkově mám pocit, že je to takový potrhaný a chlupatý, samotnej mix mi zní v pohodě. Skoro mi už lépe zní Fab Filter Pro-L, ikdyž některý detaily jsou fuč. Zkouším to všechno v kombinaci s TLs Maximizerem, ještě asi testnu toho Elephanta.
?!
transparentnosti podle me vede pro-l, nasledovanej elephantem. (neslysel sem zatim flux, byva taky sklonovanej.)