Undo/Redo pri mixu

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
dusanmsk
Příspěvky: 536
Registrován: 04 led 2011 12:33

Re: Undo/Redo pri mixu

Příspěvek od dusanmsk » 05 led 2013 11:54

Nemam teraz po ruke reaper, takze to neoverim, ale z logiky veci si myslim, ze nemusim, kedze sa mi stopa naklonuje aj s routingom. Overim a dam vediet.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Undo/Redo pri mixu

Příspěvek od Pytkin » 05 led 2013 12:06

Cize v reaperi mozes sidechainovat viac stopami naraz ?

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Undo/Redo pri mixu

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 05 led 2013 12:11

Pytkin: zalezi, jestli klicovaci signal nastavujes na ridici stope jako v cubase, nebo na klicovany primo v kompresoru (jako v jinych DAW). potom klonovani neni problem.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Undo/Redo pri mixu

Příspěvek od Pytkin » 05 led 2013 12:22

Preco v tom neni problem? Plugin mozes klucovat viacerymi stopami?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Undo/Redo pri mixu

Příspěvek od dendy » 05 led 2013 12:33

Pytkin píše:Cize v reaperi mozes sidechainovat viac stopami naraz ?
ano presne... kazda stopa ma 64 virtuLnych stop...ktorekolvek fyzicke stopy mozes naroutovat naprikad do virtualnej stopy 2 stopy X, a potom sidechain kompresoru na stope X povies ze sa ma sidechainovat podla audia na svojei virtualnej stope 2...

dusanmsk
Příspěvky: 536
Registrován: 04 led 2011 12:33

Re: Undo/Redo pri mixu

Příspěvek od dusanmsk » 05 led 2013 12:52

Ano, prave prakticky overene. Ako pise Dendy, ked robim v reaperovi sidechain basy kopakom, tak na basu dam kompresor, nastavim mu, ze ma brat obalku z "virtualu" 3+4, urobim routing (kick 1+2)->(bass 3+4) a hotovo. Takze v momente, ked naklonujem kick, alebo bass, routing sa naklonuje tiez a vsetko funguje tak ako ma ( za podmienky, ze mam mute na povodnej stope, inak sa mi samozrejme signaly z originalu a klonu na 3+4 scitaju a kompresor bude tlacit inak ).

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Undo/Redo pri mixu

Příspěvek od Pytkin » 05 led 2013 13:17

Ok.. Tak v reaperi to ide.. V cubende sa toto neda..

Odpovědět