zvuk v tanecni clubovy hudbe

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
LUPO

Příspěvek od LUPO »

budeme asi muset udelat nejakou mixing session :)

Matheo

Příspěvek od Matheo »

:?:
film sound |breakbeat,dnb,progressive bb/house

LUPO

Příspěvek od LUPO »

Matheo: jakoze odchytit Matuchu a dotlacit ho k memu kompu :)

Matheo

Příspěvek od Matheo »

no to by se libilo i mne....nevede nahodou Matucha nejaky kurzy v LIVC? software tvorba nebo tak?

Matheo

Příspěvek od Matheo »

no nic proti Matuchovi ale radsi bych kurz SAE:) za 250 000 to uz se sakra vyplati

LUPO

Příspěvek od LUPO »

matheo: jo to urcite, jdi do toho :)

Matheo

Příspěvek od Matheo »

to myslis jak...

matucha

Příspěvek od matucha »

nevedu... jednu dobu to tam chteli... ale nemeli pak penize a tak to delal jenom ecson

LUPO

Příspěvek od LUPO »

matucha : to zni opovrzlive :))) kolik to vyprodukovalo nadejnych narodnich umelcu?

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Hmm nejakej kurs od Matuchy bych si rad zaplatil... nechces udelat nakej vikendovej seminar o mixazi? Jakoze par typku namackanych v tvym pokoji u pocitace nebo tak nejak .)

matucha

Příspěvek od matucha »

Zni jako business plan... ale ne, sory kvap časí.

Lupo: ne to neni opovrzlive, ja mam vůči tomu zcela neutralni postoj. Nevim kolik lidi si odtamtud neco odneslo, ale pokud meli aspon trochu mezi ušima, tak to určitě nikomu neublížilo ;-)

safa
Profesionál

Příspěvek od safa »

2MATUCHA) ... kdybys delal seminar tak dej vedet, taky bych se rad zucastnil ... ;-)
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

matucha

Příspěvek od matucha »

;-) neboj, nebudu ;-)

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Ahoj. Chci se zeptat kdysi se dělali srazy lidí z Ezone. To už nefunguje? Docela by se mi líbilo s někým pokecat, kdo co v čem a jak dělá. Myslím si, že by to pro hodně lidí bylo zajímavý a přínosný... Alespoň bychom se mohli i trochu poznat.... Co vy na to?

BloodStar

Příspěvek od BloodStar »

ad ty ukazky co jste tady davali linky,. jako electro nebo elektro clash mi taky asi jedinej track zni ten posledni od MAtea,,ikdyz i tam bych radsi daval lehce jiny zvuky..
jakoze pro elektro nebo eclash si predstavuju hodne crispy zvuk,,ale zas ne tak crispy jak posilal odkaz LUPO,,tam mi to prislo,,ze krome stredu a nejakych vysek skoro nehralo,.,ikdyz to jakoze hralo,,ale mne se to nelibilo,,bo to bylo vsechno strasne tenky,a hralo to moc navrchu,,takze nekde na velkym PA,,nevim nevim,.,
ad Matheo,wewantyoursoul,., vcelku mi to uz i zacina pripominat styl o kterym se tady mluvi,,ale dal bych tam vice elektro kopak,,toto mam moc sub,by se hodil spis do house,,. vcelku blato,., ale jakoze celkove uz bych i rekl,zew to ma byt nejaky elektro ... coz o tom tracku od LUPA bych urco nerekl,,tam mi to pripadne,,jakoze vcelku aranze hodici se na uplne jiny typ hudby,.,nez ten ktery pise ze to je.. muj nazor..

Odpovědět