AES/EBU to SPDIF converter
Ivo .. jedna vec mi neni jasna .. prestudoval som manual od AD10 .. http://www.lavryengineering.com/white_p ... Manual.pdf
A jedna vec mi neni jasna .. ten BNC vzadu je len vstup Wclock ? alebo ked je prevodnik v mode INTERNAL, tak je to aj vystup wordclocku internych hodin ? V manuale sa o BNC pise len ako o vstupe .. Ak von nedava hodiny, tak je to trochu na hovno .. Ked uz je vnutri ten superhyper clock generator ..
A jedna vec mi neni jasna .. ten BNC vzadu je len vstup Wclock ? alebo ked je prevodnik v mode INTERNAL, tak je to aj vystup wordclocku internych hodin ? V manuale sa o BNC pise len ako o vstupe .. Ak von nedava hodiny, tak je to trochu na hovno .. Ked uz je vnutri ten superhyper clock generator ..
Nikdy jsem nepřipojoval clock přes BNC - vždycky stačí v DAW zadat zdroj clocku např. Digital nebo AES apod (indikuje digitální vstup do převodníku) a tím se stává převodník master clockemPytkin píše:Ivo .. jedna vec mi neni jasna .. prestudoval som manual od AD10 .. http://www.lavryengineering.com/white_p ... Manual.pdf
karta pouziva hodiny bud z vlastneho hodinoveho obvodu, alebo si zregeneruje hodinovy signal z spdif vstupu. v tom druhom pripade funguje ako slave a master je teda prevodnik. standardny modus operandi predsa...nunu píše:muzes mi osvetlit jak se stava prevodnik masteclockem, toto nechapu, ale totalne...Jsem se nejak ztratil v tomto -)
opakujem ale, ze wordclock ma pevnu striedu, synchronizacia cez wc a spdif/aes kabel je porovnatelna len vtedy, ak cez ten spdif nejde signal (a na generovanie bitclocku z wc sa pouziva PLL, a nie delay line nasobicka). so signalom je jitter zarucene vacsi, kedze vstupny signal ma premenlivy obsah a fazovy komparator v PLL jednotke meria podstatne vacsie odchylky a teda aj vco hodin sa viac rozladuje.
ivo : no podla toho ako kexik pise , je to podla mna sepcialny signal .. trebars 01010101 ... aby mal rovnaku striedu nul a jednotiek .. alebo nieco take ..
Wclock generator co tu mam ma vystupy AES11 .. nikdy som sa tym nezaoberal , co tam presne ide .. pouzivam Wclock z neho .. AES11 vystupy nemama vobec pripojene ..
Wclock generator co tu mam ma vystupy AES11 .. nikdy som sa tym nezaoberal , co tam presne ide .. pouzivam Wclock z neho .. AES11 vystupy nemama vobec pripojene ..