AES/EBU to SPDIF converter
Prave jsem to obvolal a v Plzni ani v jednech hudebnich potrebach nemaji hotove SPDIF kabely.
Musel bych si ho objednat pres Internet, ale nechce se mi na nej cekat a navic si nejsem jisty, ze to bude lepsi reseni, nez to, co mam koupene.
Abychom to uzavreli, myslite si tedy, ze ten koupeny koaxial lze na to pouzit bez problemu?
Musel bych si ho objednat pres Internet, ale nechce se mi na nej cekat a navic si nejsem jisty, ze to bude lepsi reseni, nez to, co mam koupene.
Abychom to uzavreli, myslite si tedy, ze ten koupeny koaxial lze na to pouzit bez problemu?
Na AP to stejne nepoznas. Pokud ti nevadi ohebnost, neres to...Ale je to neco jako koupit si ferari a jezdit na protektorech. TV kabel je primarne urceny na TV rozvody. Kazdopadne koax na 50 ohmech v delce 2m docela slysitelne ovlivnoval zvuk ...fova píše:Prave jsem to obvolal a v Plzni ani v jednech hudebnich potrebach nemaji hotove SPDIF kabely.
nebude... leda ze je bud budic alebo vstupny obvod SHIT, co pri lavrym nepredpokladam, v audiofilke je bezny CS8xxx obvod, ktory precita vsetko aj z tkanicky od botPytkin píše:nunu : nerob .. myslis ze 50ohm/75ohm budes pocut rozdiel pri 1m kabli ?
zly kabel sposobuje skreslenie nabeznych hran, ale TV kabel je SPICKOVE RIESENIE, a neohybny je koli PE dielektriku, ktore je NAJLEPSIE, a je urceny na signaly do 5GHz. takze tie hrany uz nejak vyzeraju
Ja si ten hotovy SPDIF kabel klidne koupim, ale slo mi o to, jestli to neni zbytecne.nunu píše: Na AP to stejne nepoznas. Pokud ti nevadi ohebnost, neres to...Ale je to neco jako koupit si ferari a jezdit na protektorech. TV kabel je primarne urceny na TV rozvody. Kazdopadne koax na 50 ohmech v delce 2m docela slysitelne ovlivnoval zvuk ...
Treba mi to vubec nic lepsiho neprinese a vyhodim za nej 200Kc. Ma ten kupovany uvnitr lepsi stineni nebo v cem je lepsi?
zbytecne, ja to vedel, ale nedalo mi to
Propojte si to treba dratama k michacce, mne to je fuk -))) Samozrejme ze to precte, precte do dokonce i spravne, jenom hodiny se budou vic nebo mene rozjizdet, coz slyset lze, nic vic, nic min.
To ze to neslysi Ivo kdyz ma vse zavesene na WC je otazka jina, ale nema cenu to resit. Kdo bude ctit, tak si urcite najde na netu pomerne dost cennych informaci.

To ze to neslysi Ivo kdyz ma vse zavesene na WC je otazka jina, ale nema cenu to resit. Kdo bude ctit, tak si urcite najde na netu pomerne dost cennych informaci.
Muzes me nasmerovat?nunu píše:Kdo bude ctit, tak si urcite najde na netu pomerne dost cennych informaci.
Uz jsem hledal a nasel jsem jen diskuze podobneho razeni jako tady, kdy kazdy tvrdil neco jineho.
Pred chvili jsem o tom take mluvil s jednim elektrotechnikem, ktery mi rekl, ze koax je uplne v pohode.

Rad se necham poucit, ale potrebuji pro to nejake objektivni duvody.