Takze bych se rad podelil o prvni dojmy a hlavne problemy.
Zezacatku to vubec nebasovalo, nastesti se to rozehrava a zacina basovat. Tedka uz to zacina dunet, mam to zatim polozeny na knizkach jelikoz nemam podstavec. Vibruje mi z toho celej stul, ale zaroven jsou ty bedny tak hluboky ze nevim jestli je vhodny vrtat do zdi a delat policky (treba z mramoru) a davat to na to, jelikoz by byly velky jak krava. Na co to postavit? potrebuju tak 15cm vys.
Horsi je to s Mpatch2 - zda se ze mi pousti do praveho vic nez do leveho (resp. utlumuje levej). Kdyz prohodim L a R od EMU, tak se nic nezmeni, stejne kdyz prohazuju cely kable repraku. Jedna dobra duse mi pujcila kabel 6.3mm - XLR, takze jsem to propojil naprimo a uz to hralo stejne. Kdyz to trosku vohulim, tak to uz nepoznam, ale kdyz jdu na nejmensi hlasitost (na Mpatchi pod -50 dB) tak L skoro nehraje a P hraje. Pokud utlumim bedny (-22dB) tak muzu dat vic na Mpatchi a uz to nejspis nedela. Nicmene mi to prijde divny, takze se radsi zeptam nez to pujdu reklamovat.
Nastaveni emu:

je tam vse ok? Winamp mam na max, a nevm jestli nevadi ze nahore u Peaku mi to leze do cervenejch hodnot - nedochazi nahodou k osekani? Kdyz to vyleze do cervenyho v main mixu tak uz je znatelne slyset degradace.
P.S.: Co me ale zklamalo, je sum adamu. Sedim od nich tak 60cm od kazdy bedny a pokud je ticho (noc) tak je slysim a dost osklivo. Ikdyz posloucham na minimalni hlasitost, a priblizim se, slysim sum. Je to normalni?
P.S2.: kabely EMU>Mpatch mi delali v prodance, Neutrik koncovky za kilo a 25kč/m. Mpatch > A7 jsou adam hall standard XLR microphone cable.