Jakou zvukovou kartu cca do 5000

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 04 dub 2007 21:01

commander píše:Díky vsem,
nekdo mi poradil genialni vec, a to koupit si USB mikrofon :)
... mmno a nechces rovnou USB Headset ?

http://shop.audiopro.cz/katalog/beyerdynamic/MMX_1.htm
prosim te nevis jeste kde koupit 1212m krome audiopro v praze? je to silene daleko a nestihnu jet tam i pro mpatch, a dneska mam deadline. holt jsem idiot a nechal to na posledni chvili Sad
... kdyz nestihas muzes si to nechat poslat - zpravidla posilame do druhyho dne.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

commander
Příspěvky: 51
Registrován: 27 bře 2007 23:44

Příspěvek od commander » 05 dub 2007 02:07

safa píše:
commander píše:Díky vsem,
nekdo mi poradil genialni vec, a to koupit si USB mikrofon :)
... mmno a nechces rovnou USB Headset ?

http://shop.audiopro.cz/katalog/beyerdynamic/MMX_1.htm
prosim te nevis jeste kde koupit 1212m krome audiopro v praze? je to silene daleko a nestihnu jet tam i pro mpatch, a dneska mam deadline. holt jsem idiot a nechal to na posledni chvili Sad
... kdyz nestihas muzes si to nechat poslat - zpravidla posilame do druhyho dne.
Dekuji, nechci :) Emu uz jsem u Vas koupil. Vse uz mam, staci precist

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 05 dub 2007 08:31

sa priznam ze keby vyhodim tie prachy za mpatch a ono by to malo taketo low end potaky tak by ma asi drblo... (btw moje tapca sumia trochu tiez.. to je normalne)

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

E-MU 1212M

Příspěvek od pc.masters » 05 dub 2007 09:01

Ja jsem si ji ted koupil, lituju toho ze na audiopro.cz z celeho srdce, a jedina hra co sem na ni hral byl serious sam ...a to mi jede :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 dub 2007 11:27

commander píše: 2x room eq a tweeter level... To asi neni ono
ja osol... trimer je vpredu a pekne na ociach :)
ta gula vedla basreflexu ;)
takze uberaj, uberaj...

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 05 dub 2007 11:29

kexik: myslim, ze gula to je mimochodem jen na prvnich 1500 kusech, pak tam dali normalni "kolac"... ja mam gulu a doufam, ze to za chvili bude cenena rarita :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 dub 2007 11:55

cyril, ty si zapraskany estet, kua. je to trimer a basta :)
proste ta vec co ma stupnicu v dB a ide nou tocit

commander
Příspěvky: 51
Registrován: 27 bře 2007 23:44

Příspěvek od commander » 05 dub 2007 15:50

kexik píše:
commander píše: 2x room eq a tweeter level... To asi neni ono
ja osol... trimer je vpredu a pekne na ociach :)
ta gula vedla basreflexu ;)
takze uberaj, uberaj...
Ja to tusil :)

Dal jsem tam -17dB a tim se to fakt asi eliminovalo.. I malicko min sumi.

K cemu jsou ty room eq vzadu?

Uživatelský avatar
nathanael
Příspěvky: 707
Registrován: 07 úno 2007 16:19

Příspěvek od nathanael » 05 dub 2007 15:56

commander: to máš na to, aby sis ty bedny nastavil přesně na tu místnost ve které to máš...ale jak to nastavit, to už ti poradí někdo jinej...

Odpovědět