Kabely na propojení zvukovky a mixpultu

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 23 led 2007 23:21

Taky nejsem elektrotechnik, ale zadne problemy jsem nezaznamenal. Pokud nekdo vi neco co ja ne, rad se poucim.
BTW kdyz uz jsme u tohoto tematu - muze mi nekdo vysvetlit, co vsechno provadeji sitove "pracky" typu Furman (za ty pomerne velky penize) v porovnani treba s beznou prodluzkou od APC s prepetovkou a fitrem ? Je to trochu offtopic, tak klidne PM. Diky.

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 24 led 2007 03:31

A ty to trafo pouzivas? Pokud ano a nic si nezaznamenal, tak mi to staci. Mohl bys mi doporucit, co jsi koupil?

A uz koncim s off topicem. :-)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 24 led 2007 09:35

velmi zjednodusene povedane furman pracka je vykonovy VA syntak ktory skoro z hocicoho vyrobi peknu hladku sinusovku 220V/10A.
predlzka len kratke vysokonapatove piky oreze na velkost pri ktorej zopnu ochranne suciastky (1000V) a odstrani z toho vsetky signaly nad povedzme 1000Hz (ten filter je normalna pasivna LC dolna priepust 2-4 radu)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 24 led 2007 13:52

fova: uz ho nepouzivam, pouzival jsem ho driv. Trafo bylo pujceny od kamose made by home :)

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 24 led 2007 16:40

OK budu to resit v jinem topicu. Sem to nepatri.

Dno
Příspěvky: 318
Registrován: 20 pro 2006 23:42

Příspěvek od Dno » 25 led 2007 00:42

Oddelovacie trafo mame na starej UPSke z ktorej je napajane aj audio studio (jeden z dovodov preco tam je) .. ziadne problemy s tym nie su .. nevidim problem, ktory by to malo sposobovat v audiu .. na novej UPS oddelovacie trafo nemame a momentalne s nou mame totalne problemy, asi ma uz vela zataze a pada prudovy chranic pred nou .. Silno uvaazujem o tom ze ho dame aj na tuto UPS akurat bude trosku problem so startom .. ma to obrovsky odber .. ale zase nic co sa deje za nim sa neprenasa von ..

Odpovědět