M-AUDIO Lightbridge

Interní a externí zvuková rozhraní
MonkeyFighter

Re: M-AUDIO Lightbridge

Příspěvek od MonkeyFighter »

Exhumuju tohle prastary tema, prechazim ze stolniho kompu na notas(MBP) tudiz se bohuzel musim zbavit rme HDSP9652 a poridil jsem aktualne m-audio profire lightbridge, a oproti tomu rme je to fakt bida....

do budoucna bych to rad vymenil, ale co to tak koukam tak situace se moc nezmenila, jediny dve fw->adat zvukovky ktery nachazim je tahle maudio a pak ten presonus, kterej by mi vyhvoval, ale uz je se ani nevyrabi, podle vseho meli nejakej problem se syncem a nebyli to ani schopny dat do kupy...vsechno ostatni jsou nejaky zvukovky ktery maj mimochodem adat..tzn budu platit zbytecne za 8 a vic AD ktery nevyuziju a dalsi veci

vite nekdo o necem s dvema idelalne trema adatama co se da pripojit pres FW(popripade jakkoli jinak k MBP)?

jeste tu psal kermitak tohle:
Kermitak píše:Jo, taky bych byl pro digiface, to pripojis uplne k cemukoliv a stabilita je temer jista, navic totalmix.
ale mam pocit ze ta zdirka na RME ktera vypada jako FW neni skutecne FW nebo se pletu? nasel jsem to tak po nejakejch forech, a i u produktu v sopech pisou ze lze pripojit pres cardbus nebo tu jejich PCI/PCIe kartu co davaj k tomu....je tu nekdo kdo to zapojoval do klasickyho fw a jelo mu to?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ta zdirka co vypada jako FW je FW .. ale RME na nej ma svoj vlastny protocol .. cize potrebujes k tomu tu kartu .. ktoru robia ako PCI alebo PCMCIA ci PCIexpress ? v kazdom pripadne to s FW nepojde ..

MonkeyFighter

Příspěvek od MonkeyFighter »

Pytkin: dik, neco takovyho jsem cekal:/

kdyby nekdo mel jeste nejakej tim tak sem s nim, zatim to vypada ze bez nejakyho magma boxu neni zpusob jak k notasu dustojne pripojit externi ADAT prevodniky, nechapu... tenhle koment na GS mluvi za vse

'Wow, 8 years, and 24,000+ views later. I just did a search for "ADAT FW" and this post shows up.'

Odpovědět