Kermitak píše:Na A7 je rozdil navravky pres Lavry a EMU/RME slyset velice zretelne.
S tim poslednim odstavcem mas pravdu, ale nevim, jak to souvisi s tematem

aj ked neviem, ci toto suvisi s temou, otazkou je, o aku nahravku by islo a ci by ten rozdiel bol pre konecny vysledok zasadny a ci vobec v prospech Lavry z pohladu uzivatela a povahy nahravky.
sum na A7 som spomenul preto, lebo som presvedceny, ze rozdiel medzi 1616m a 0404 v D/A prevodnikoch zdaleka tak pocutelny nebude, aby sa to vobec bralo do uvahy.
posleny odstavec suvisi s temou minimalne tak ako tvoj prvy. chcel som vyjadrit nazor, ze na tomto fore sa casto zabuda pri hodnoteni nejakeho gearu na jeho konkretne vyuzitie v konkretnych podmienkach konkretnym uzivatelom (len sa bezmedzne teoretizuje).
niekto potrebuje poradit, ci je adekvatne nahradit svoju 4tisic korunovu internu zvukovku nejakou externou 5tisicovou a skonci to pri kecoch o Lavry. iny zase potrebuje poradit ci Roland JunoG alebo Korg TR61 a skonci to pritom, ze vsetko okrem Kurzweilu je smejd... rovnako nestastne tu koncieva Yamaha, M-Audio, TLAudio alebo Rode.
ludia na tomto fore akokeby zabudli citat uvodne prispevky v temach alebo vobec nepocuvaju nove electrozone audio tracky, inak by sa drzali trosku pri zemi.
inak je tu pohoda