Tak to opravdu nevím, z čeho by ten dojem získal. Naopak z argumentace vás dvou spíš člověk nabude dojmu, že je nejlepší zůstat u onboardovky nebo soudblastera, protože není "netopýr" (ach bože, co jsem koumu udělal, že musím číst pcbedničkářskou terminologii v tomhle fóruPytkin píše: na druhej strane , nezainteresovany clovek ked cita toto forum , moze ziskat dojem, ze kupit si m-audio ani nema zmysel , lebo sa muzika na tom robit neda ..
Náhrada za 1212m
v com je podla teba M-Audio SOLO pre uzivatela commandera podpriemerne (na zaklade jeho uvodneho prispevku s konkretnymi poziadavkami)? a v com konkretne je pre jeho potreby 0404 o triedu lepsia? ja osobne by som napriklad do EMU nesiel kvoli driverom, s ktorymi som mal par velmi neprijemnych skusenosti na roznych komputroch.Ctirad píše:Pánové Pytkin a Poshook, rozli%u161ujte laskav%u11b kdy je %u159e%u10d o naprosto rozdílných kategoriích cenových i kvalitativních a kdy se bavíme o v rámci jdné cenové t%u159ídy. V opa%u10dném p%u159ípad%u11b z toho vznikne bordel.
Je p%u159ece naprostá blblost n%u11bkomu cpát naprosto podpr%u16fm%u11brné M-audio Solo s argumentací, %u17ee mu to bude sta%u10dit, kdy%u17e za stejné peníze m%u16f%u17ee mít minimáln%u11b o t%u159ídu lep%u161í e-mu 0404, navíc se dv%u11bma pou%u17eitelnými preampy. Nikdo mu p%u159ece necpe Lavry nebo jiný highend!
To jsem tedy neveril, jaky problem bude vybrat pro nekoho kdo jenom posloucha a nesklada... S tema A7 nejsem nejak super nadsenej, mozna je vymenim, ale zatim nevim za co, rozhodne ve stejne cene, takze doufam ze to je dostatecnej zachytnej bod. Jinak koukal jsem na tu RME, a v PCI verzi stoji kolem 15 000... Coz mi mozna prijde "zbytecne dobra" pro me ucely. Presneji, uplatil bych ji, ale nevim jestli je rozumne preplacet spustu super funkci kdyz je nikdy nevyuziji, jestli mi rozumite (zvlaste kdyz si na ni musim sam vydelat:) )

Hura, konecne alespon nekdo rekl, ze je 0404 lepsi nez Solo.Ctirad píše: Je p%u159ece naprostá blblost n%u11bkomu cpát naprosto podpr%u16fm%u11brné M-audio Solo s argumentací, %u17ee mu to bude sta%u10dit, kdy%u17e za stejné peníze m%u16f%u17ee mít minimáln%u11b o t%u159ídu lep%u161í e-mu 0404, navíc se dv%u11bma pou%u17eitelnými preampy.
A sakraPoshook píše: v com je podla teba M-Audio SOLO pre uzivatela commandera podpriemerne (na zaklade jeho uvodneho prispevku s konkretnymi poziadavkami)? a v com konkretne je pre jeho potreby 0404 o triedu lepsia?
S tema A7 nejsem nejak super nadsenej - hledej chybu jinde...U mne ty monitory hrajou velmi, ale velmi dobře !!!
Podminka je dodat jim slusny signal. ten jim zvukovkama ktere jsou tady doporucovany nikdy nedas.
A bacha na to, na zmrsenych nahravkach to bude hrat vzdycky zmrsene, nikdy ne absolutne super !!
Podminka je dodat jim slusny signal. ten jim zvukovkama ktere jsou tady doporucovany nikdy nedas.
A bacha na to, na zmrsenych nahravkach to bude hrat vzdycky zmrsene, nikdy ne absolutne super !!
Zkusim na tom zapracovat, v pokoji to nijak reseny nemam.nunu píše:S tema A7 nejsem nejak super nadsenej - hledej chybu jinde...U mne ty monitory hrajou velmi, ale velmi dobře !!!
Dobre, mohl bys mi tedy prosim poradit, kterou zvukovku, dle mych kriterii bys koupil ty? To znamena, aby "neruinovala" A7, a zaroven neruinovala muj rozpocet.nunu píše:Podminka je dodat jim slusny signal. ten jim zvukovkama ktere jsou tady doporucovany nikdy nedas.
Lepší vnitřnosti (A/D, D/A, opampy) navíc dva kvalitní MIC preampy namísto jednoho blbého (i když si třeba teď myslí, že je nepotřebuje, byla by blbost se o ně připravit, když jsou vlastně "zadarmo"). Navíc psal, že nemá FW, takže další bod pro E-MU.Poshook píše:v com je podla teba M-Audio SOLO pre uzivatela commandera podpriemerne (na zaklade jeho uvodneho prispevku s konkretnymi poziadavkami)? a v com konkretne je pre jeho potreby 0404 o triedu lepsia?
Ty jsi měl problémy s E-MU na USB? Pokud ne, tak se zdrž poznámek. Problémy být samozřejmě můžou, ale to u FW stejně tak.ja osobne by som napriklad do EMU nesiel kvoli driverom, s ktorymi som mal par velmi neprijemnych skusenosti na roznych komputroch.
To znamena, aby "neruinovala" A7, a zaroven neruinovala muj rozpocet. To je velmi problematicka otazka - protoze takova moc neexistuje.
Ja jsem to vyresil jiz k naproste spokojenosti, mam uz jen kartu ktera ma digitalni vstupy a vystupy a externi DAC. Bohuzel toto je varianta ktera rozpocet rujnuje a to dokonale.
A externi karty ve stejne cene jsou na tom dost hur nez interni ve stejne nebo podobne cene. Mel jsem treba motu 828mk2 zvuk nic moc, potom digidesign 003 coz uz je dostatecne draha karta a presto jsem spokojeny nebyl, protoze nestacila mym kvalitativnim pozadavkum. Na druhou stranu je treba podotknout ze ne kazdy je v tomto tak narocny jako ja.
Ja jsem to vyresil jiz k naproste spokojenosti, mam uz jen kartu ktera ma digitalni vstupy a vystupy a externi DAC. Bohuzel toto je varianta ktera rozpocet rujnuje a to dokonale.
A externi karty ve stejne cene jsou na tom dost hur nez interni ve stejne nebo podobne cene. Mel jsem treba motu 828mk2 zvuk nic moc, potom digidesign 003 coz uz je dostatecne draha karta a presto jsem spokojeny nebyl, protoze nestacila mym kvalitativnim pozadavkum. Na druhou stranu je treba podotknout ze ne kazdy je v tomto tak narocny jako ja.
klidek ctirade, poznamka je relevantna, pretoze sa tyka znacky, o ktorej je tu rec.Ctirad píše:Lepší vnitřnosti (A/D, D/A, opampy) navíc dva kvalitní MIC preampy namísto jednoho blbého (i když si třeba teď myslí, že je nepotřebuje, byla by blbost se o ně připravit, když jsou vlastně "zadarmo"). Navíc psal, že nemá FW, takže další bod pro E-MU.Poshook píše:v com je podla teba M-Audio SOLO pre uzivatela commandera podpriemerne (na zaklade jeho uvodneho prispevku s konkretnymi poziadavkami)? a v com konkretne je pre jeho potreby 0404 o triedu lepsia?
Ty jsi měl problémy s E-MU na USB? Pokud ne, tak se zdrž poznámek. Problémy být samozřejmě můžou, ale to u FW stejně tak.ja osobne by som napriklad do EMU nesiel kvoli driverom, s ktorymi som mal par velmi neprijemnych skusenosti na roznych komputroch.
commander: 0404 usb je jistota, už bych jí objednával, třeba v audiopro
jinak mám se značkou e-mu ty nejlepší zkušenosti co se týče kvality, prostě doporučuji...jestli nepotřebuješ kartu za 15 litrů, tak jdi do ní...
za cenu přes 10 tisíc bych už koupil spíš třeba MOTU Ultralite, to je hezké přenosné nahrávací studio, chtěl bych to...
za cenu přes 10 tisíc bych už koupil spíš třeba MOTU Ultralite, to je hezké přenosné nahrávací studio, chtěl bych to...
dobreJindy2 píše:commander: 0404 usb je jistota, už bych jí objednával, třeba v audioprojinak mám se značkou e-mu ty nejlepší zkušenosti co se týče kvality, prostě doporučuji...jestli nepotřebuješ kartu za 15 litrů, tak jdi do ní...
Btw, kdyz vememe v uvahu tu 0404 USB, sorry ze se ptam potreti, ale muzu vyhodit mPatch2? Staci regulace hlasitosti monitoru na zvukovce? Trosku teda pro me skoda, ze ma ovladaci prvky nahore, hur se k tomu bude moct, ale presto pokud by byl mPatch zbytecny tak ho nebudu drzet.