Nová slibná FW zvukovka od MOTU do 20.000,-

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Nová slibná FW zvukovka od MOTU do 20.000,-

Příspěvek od delay » 09 bře 2006 09:49

http://www.motu.com/products/motuaudio/ultralite
(doporučuji projít si prezentaci a zvětšit obrázky)

:arrow: Pokud má někdo nějaké bližší info, sem s tím.

:idea: Zatím jsem hodil dotaz na AUDIOTEK.cz
Jejich odpověď:
Ultra Lite byl teprve nedávno uveden na trh, v naší nabídce se objeví co
nevidět, cena i informace budou na webu. Samozřejmě je možné už
předobjednat, zatím však nemám informace dostupnosti.

S pozdravem
Lubomír Prudil / AUDIOTEK s.r.o.


Tak se připojte a bombardujte AUDIOTEK, třeba udělaj maximum pro to, aby to sem dotáhli... :!:

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir » 09 bře 2006 10:29

vyzera vyborne ;) konecne motu dostalo rozum, ak to bude do 20k tak to bude huste :)
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 09 bře 2006 10:44

To si taky říkám, ale ta cena vychází v přepočtu kolem 18.000,-Kč, což je určitě zajímavý. Jak se to ale dostane do ČR ví jen bůh a asi AUDIOTEK.
Doufám, že to bude brzy...

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

nemecko

Příspěvek od tankista » 09 bře 2006 10:52

Na nemeckejch shopech je inzerovana po prepoctu za par stovek pres dvacku

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 09 bře 2006 11:12

No, tak to já teda za míň:
http://www.sweetwater.com/store/detail/UltraLite/
nebo
http://www.audiomidi.com/Ultralite-P7699.aspx
tohle je dobrá cena v EURO
http://www.jrrshop.com/product_info.php ... =3ed2bbbf7

a určitě další...

POKUD BY NÉKDO FAKT CHTĚL OBJEDNAT, tak dejte vědět, vzal bych taky jeden...!!!!

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Příspěvek od Milan » 09 bře 2006 11:22

Uf Uf, už jsem oprudil MOTU a během dneška bych měl mít cenu a dostupnost.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 09 bře 2006 11:25

Paráda Milane, vodfoukl sis, protože jsi musel použít Angličtinu, nebo nevěděli, kde leží ČR...? :lol:

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

Příspěvek od tankista » 09 bře 2006 11:26

Zrovna potrebuju vymenit svou edirol fa-66 za neco s vice vstupama, co by bylo hodne prenosny, tohle je zajimave reseni. Skoda jen, ze to nema vic prampu... Ale silne o ni zacinam uvazovat

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 09 bře 2006 11:37

Hm, ještě se necháme překvapit cenou od DISKu.
Milan napíše 17.000,- a půjdu si dát panáka. :lol:

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 09 bře 2006 19:48

Proc to neudelaji s WC???Nechapu...

_ravi_
Příspěvky: 199
Registrován: 04 čer 2002 16:17

Příspěvek od _ravi_ » 09 bře 2006 20:52

Protoze je to levny. Pokud chces WC, musis koupit drazsi model (konkretne 828mkII)

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 10 bře 2006 06:13

Word Clock stejně nechápu...
K čemu je užitečný...? Určitě k nějaké synchronizaci, ale víc nevim.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 bře 2006 12:04

WC su tvrde hodiny, ktore ide distribuovat medzi jednotlive digitalne audio zariadenia. ked ich nemas, su nutene extrahovat hodinovy signal z audia, co samozrejme ide, ale ziska sa menej stabilny hodinovy signal, ktory sposobuje pomerne charakteristicke skreslenie (samozrejme to nie je zadne drama, na lacnom geare to ani nejde postrehnut, ale na drahom uz ano)
ak planujes kupit v buducnosti trebars fakt kvalitny prevodnik, alebo preamp s digitalom, tak WC na zvukovke je moc dobra ficura. ak nemieris do nejakeho extra hiendu tak sa na to kludne vykasli, ale to sa vykasli aj na ten prevodnik, atd...

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

Příspěvek od tankista » 10 bře 2006 14:18

Tak WC taky moc nerozumim, ale zda se mi, ze ta karta to resi... Na strankach je uvedene toto:

"UltraLite SMPTEThe UltraLite provides on-board SMPTE time code synchronization features.
These features allow you to slave your UltraLite system to SMPTE time code without a synchronizer via any analog input. Any analog output can be used for time code generation. The UltraLite provides a DSP-driven phase-lock engine with sophisticated filtering that provides fast lockup times and sub-frame accuracy.
The UltraLite provides a DSP-driven phase-lock engine with sophisticated filtering that provides fast lockup times and sub-frame accuracy.

The included MOTU SMPTE Console™ software provides a complete set of tools to generate SMPTE for striping, regenerating or slaving other devices to the computer. These synchronization features are cross-platform and compatible with all audio sequencer software that supports the ASIO2 sample-accurate sync protocol."

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 bře 2006 15:01

smpte je zasa nieco uplne ineho, na inej urovni a o inom... tym sa syncuje video s audiom a poziadavky na presnost su nizsie nez ten najhorsi jitter... uz len to ze tam je nejaka phase lock engine

Odpovědět