az styri kusky naraz... to je 32IOSolarfall píše:rozsirit deltu 1010 je najlepsie druhou deltou 1010 ... m-audio karty spolupracuju.
otazka je aka je spotreba cpu pri 32 kanaloch, ale kedze su na to 4 chipy, pocitam ze to nebude vobec zle...
huh??? samozrejme ze to RIESI pripojenie prevodniku... koaxial je digitalne identicky s optikou a kazdy prevodnik ma koaxial spdif. bavime sa samozrejme o dvojkanalovom prevodniku. rozlisuj opticky spdif a opticky adat, to NIE JE JEDNO, i ked konektor vyzera tak isto.delay píše:Cyril:
No, tohle to zrovna neřeší připojení ADDA převodníku :-), to by musela být 2x optika (třeba 8in / 8out) a to DELTA 1010 nemá. S/PDIF je jen 2-ch digitální I/O, na připojení třeba MD nebo CD rekordéru, nebo třeba grooveboxu, co má coax out (tak to mám já).
ESP1010 má koax S/PDIF vstup i výstup a k tomu ještě (narozdíl od delta 1010) optický toslink výstup. Nicméně, ty jsi tou optikou asi myslel ADAT, což nemá ani jedna a popravdě pochybuju, že by cyrilovi 10 vstupů a výstupů nestačilo.delay píše:M-AUDIO DELTA 1010
Tam by ti časem mohlo vadit, že nemá optiku a už jí nijak do budoucna nerozšíříš (ESP 1010 má jen optical out).
Bez debat rozšířit na 1812M a pak případně ještě dál přes ADAT.Řeším teď podobnou věc, takže se zapojuji do diskuze... Potřebuji buď rozšířit E-MU 1212m nebo ji prodat.
Snad každej MB s PCI-E má i normální PCI (často i víc slotů než PCI-E). To, co je za horizontem je AGP, klasické PCI tu s námi bude ještě hodně dlouho.A protože plánuji nové PC,
musím si položit zásadní otázku: Jakej M-Board? PCI nebo novější PCI-E?
Od toho se odvíjí další volba zvukovky...
Možná je to marketingový nástupce, ale technicky je to úplně identická PCI karta jako MAYA1010, akorát ten break out box je jiný. Převodníky na kartě to má 100%, viz fotky na webu (1x 8 kanálový DAC a 2x 4 kanálový ADC).bodyia píše:ESI EST1010 je přímý nástupce C-portu od STAudia (kterou mám k největší spokojenosti doma už asi tři roky) a převodníky má samozřejmě v racku, ne na PCI kartě.
NAPLNO znamena pre kazdeho nieco ine, vzdy zavisi od sposobu prace a konkretnych narokov na jednotlive schopnosti kartySolarfall píše:moj stary SB Live tiez nebol schopny hrat slusne nad 65% ..ehm..
stoja tie lepsie prevodniky za to ze nemozes svoj pocitac a vlastne aj zvukovu kartu pouzivat na plno?
pre mna je odpoved velke NIE.
envy24 vie 8 kanalov audia po I2S zbernici + spdif. je to taky ojeb, karty s envy vedia len 8 kanalov IO + digital, co da dokopy 10, samozrejme mixer ma 10sabli, aj spdif je plne routovatelny. nenechaj sa oklamat dvojkanalovym mic preampom, pokial ho pouzijes, dva linkove vstupy su off, alebo je tam NAMIESTO dvoch liniek a ma menitelne zosilnenie od -60 do +daco dB. neviem ale nic o tom ze by bolo aj esp1010 spravene na envy (mozno je, neviem)Ctirad píše:
Vypadá dost hezky, za ty peníze. Zajímalo by mě, co tam mají za verzi Envy čipsetu, že to umí 10 I/O a k tomu přehrávat 192kHz. 2x MIDI je taky fajn. Ale uvědom si, že v tom racku jsou jenom konektory, vlastní pajšl s převodníky je na PCI kartě. Furt je to ale nesrovnatelně lepší než delta 1010LT od M-audio.
tak tak, esi je byvaly audiotrak...Ctirad píše:Možná je to marketingový nástupce, ale technicky je to úplně identická PCI karta jako MAYA1010, akorát ten break out box je jiný. Převodníky na kartě to má 100%, viz fotky na webu (1x 8 kanálový DAC a 2x 4 kanálový ADC).bodyia píše:ESI EST1010 je přímý nástupce C-portu od STAudia (kterou mám k největší spokojenosti doma už asi tři roky) a převodníky má samozřejmě v racku, ne na PCI kartě.
To já samozřejmě vím. Počítam dohromady analog + S/PDIF. Koneckonců na svojí audiophile taky nahrávám 4 stopy naráz, protože na S/PDIF mám mašinku s A/Dkexik píše:envy24 vie 8 kanalov audia po I2S zbernici + spdif. je to taky ojeb, karty s envy vedia len 8 kanalov IO + digital, co da dokopy 10, samozrejme mixer ma 10sabli, aj spdif je plne routovatelny. nenechaj sa oklamat dvojkanalovym mic preampom, pokial ho pouzijes, dva linkove vstupy su off, alebo je tam NAMIESTO dvoch liniek a ma menitelne zosilnenie od -60 do +daco dB. neviem ale nic o tom ze by bolo aj esp1010 spravene na envy (mozno je, neviem)