no jo .. tak to si treba kupit daku zvukovku s mixpultom a je po probleme .. z najlacnejsich EMU 1212 .. alebo m-audio audiophile .. a podobne .. tie vsetky maju HW mix a zmiesas si porty do kopy ..nemo píše:Jo, to psal ze hraji, ale kazdy z jineho vystupu - jeden z audio, druhy z spdif, treti ze sluch. vystupu, coz je dost neprakticke.
Ja jsem byl jeste vecer rychle omrknout studio, jak to tam s tou AF12 vlastne je. Napsal jsem to v predchozim prispevku blbe.
Je to tak, ze spustim Nuendo, minimalizuji ho, otevru Wavelab, ten hraje (Release ASIO driver in bcg. je v Nuendu zaskrtnute), ale kdyz pak Wavelab minimalizuju a maximalizuju Nuendo, tak uz Nuendo nehraje, musi se ten Wavelab ukoncit.
Je to takhle otravne, ale da se s tim zit, stoji to za to nepohodli, Audiofire ma skvele prevodniky.
Jeste zkusim tu fintu s mme driverem pro Wavelab, co navrhoval kexik.
Viac programov naraz na 1 výstupe audiofire 2
OK .. Takze nejde to normalne .. skusim ako s mojim trojrocnym synom .. ratajme ..delay píše:Jestli jsi myslel těmi programy v obou případech DAW aplikace, tak to je asi blbost, ale DAW + multimedia je dost potřebný...Pytkin píše:ja nechapem , naco potrebujete viac ako 2 programy ..
Představ si, že třeba děláš projekt v nějakém DAW a k tomu si chceš třeba pustit výukové video (třeba YouTube apod.), což se mě osobně mnohokrát hodí a je to daleko lepší a hlavně rychlejší než HELP nebo třeba manuál. Anebo děláš render do mp3 a chceš si ji poslechnout aniž by jsi musel zavírat projekt, kterej se třeba načítá minutu... Mě teda možnost mít multiWDM driver připadá hodně dobrá a sem rád, že mi zvukovka takhle funguje. E-MU ani ECHO to nezvládali.
DAW = 1
vyukove video = 1
1+1 = 2
kladiem otazku znova .. naco potrebujete aby hrali viac ako 2 programy ??
ja myslim ze default je , ze kazdy port hra do svojeho vystupu .. ak nema zvukovka mix , tak ani nic ine vacisnou nevie .. ak ma mix , tak si mozes namiesat co kam chces ..pavlii píše:Mhm...neznám AF12, ale jen tak BTW obvykle jako default nastavení zvukárny je kopírování Main Out (většinou OUT 1/2) do S/PDIF a sluchátkového výstupu, takže mi není jasné, jak mohou 3 současně puštěné programy hrát každý z jednoho z výše jmenovaných výstupů... Přinde mi to jako technický nesmysl. Kdyžtak mě poučte
P.

Tak já nevim... Mám zaplý Fruity nebo Nuendo na ASIO a ikdyž mi zrovna nepřehrává žádnej zvuk, tak ASIO blokuje jakýkoli další zvuky ve WIN (toto je věc (limitace) zvukové karty). A když člověk nemá nebo nechce mít povolenou ještě onboard zvukovku tak si to video prostě se zvukem nepustí... Prozměnu já nechápu co na tom nechápeš

-
ono audiofire ma mix, ale tam sa mixuju vstupy do vystupov. (ktorekolvek kamkolvek v akomkolvek pomere)...ale virtualne vystupy do realnych, to tam nieje. by bolo mozno tiez super.
(ale tiez mi to vacsinou nechyba. pustim daw a robim. jedine ked si dam renderovat nejaky dlhsi projekt, tak si predtym disablujem v DAW 1+2out, nech mi to unlockne, a nech si mozem pocas renderovania nieco pustit v mp3 playeri...)
(ale tiez mi to vacsinou nechyba. pustim daw a robim. jedine ked si dam renderovat nejaky dlhsi projekt, tak si predtym disablujem v DAW 1+2out, nech mi to unlockne, a nech si mozem pocas renderovania nieco pustit v mp3 playeri...)
jihad on riaa & soza.
-
ked si nuendo alebo fruity nastavis, aby pri minimizovani uvolnili pristup k audio zariadeniu, tak prehravat v inych programoch ide. nie ovsem s pouzitim asio drivera, ten je stale alokovany na nuendo, ale audio ako take fungujedelay píše::)
Tak já nevim... Mám zaplý Fruity nebo Nuendo na ASIO a ikdyž mi zrovna nepřehrává žádnej zvuk, tak ASIO blokuje jakýkoli další zvuky ve WIN (toto je věc (limitace) zvukové karty). A když člověk nemá nebo nechce mít povolenou ještě onboard zvukovku tak si to video prostě se zvukem nepustí... Prozměnu já nechápu co na tom nechápeš :)
Ja sa pytam (kolky krat?) naco ich potrebujes viac ako 2 ?? a ty na to stale odpovedat nieco ine ..delay píše:
Tak já nevim... Mám zaplý Fruity nebo Nuendo na ASIO a ikdyž mi zrovna nepřehrává žádnej zvuk, tak ASIO blokuje jakýkoli další zvuky ve WIN (toto je věc (limitace) zvukové karty). A když člověk nemá nebo nechce mít povolenou ještě onboard zvukovku tak si to video prostě se zvukem nepustí... Prozměnu já nechápu co na tom nechápeš
k tvojmu problemu .. bud mas daku choru zvukovku , alebo to mas zle nastavene .. inak to nebude ..