Viac programov naraz na 1 výstupe audiofire 2

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 bře 2009 00:43

pavlii píše:2Pytkin: nene, není to tak přesné - jsou zvukovky, které mají výstupy vyloženě zkopírované, jak jsem psal, pak jsou zvukovky, kde máš několik málo možností, kam co naroutovat no a pak jsou zvukovky typu "routuj cokoli-kamkoli" a tam platí to, co jsi psal ty.

P.
No .. je to mozne .. ja som taku zvukovku ale este nevidel ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 bře 2009 00:46

kexik píše: ked si nuendo alebo fruity nastavis, aby pri minimizovani uvolnili pristup k audio zariadeniu, tak prehravat v inych programoch ide. nie ovsem s pouzitim asio drivera, ten je stale alokovany na nuendo, ale audio ako take funguje
ja mam zle skusenosti s RELAEASE IN BACGROUND .. tuto funkciu ako prvu po instalacii cubenda vypinam .. hlavne osobne potrebujem aby cubendo hralo na pozadi .. ked nieco prehrava a ja sa prepnem do inej aplikacie , chcem aby to hralo dalej .. velmi je to otravne , ked sa to vypina .. A uz sa mi stalo ze sa to nevedelo zapnut ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 bře 2009 00:50

komasix : preco tu mp3 nehodis do stopy cubase a porovnavas ..

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Příspěvek od komasix » 25 bře 2009 01:20

Protože je to poměrně komplikace naházet si x mp3 do stop- nedejbože když mam něco pověšenýho na masteru.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 bře 2009 01:24

komasix : sak MP3 mozes dat hrat cez inu grupu .. vsetko sa da , ked sa inak neda :)

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Příspěvek od komasix » 25 bře 2009 08:12

to já chápu že se to samozřejmě dá. Jde spíš o to pohodlí. Je ale pravda že kdyby ten přehrávač fungoval jako VST tak stejně bude muset někam bejt směřovanej takže taky nic moc nápad...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 25 bře 2009 08:17

??? vo vst hoste predsa mozes smerovat audio rovno na hardver, nemusi ist na master. ak zozenies vhodny vst player, mas to vyriesene. a mali by nejake byt. ono to je cele len veou blbeho cubase, v takom abletone alebo FL to nie je problem, oba maju diskovy browser s prehravanim

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 bře 2009 11:13

kexik : aj v cubase mozes browsovat s prehravanim .. sak to tu uz niekto navrhoval ..

Odpovědět