Ale trochu nechapem z nizkej ceny tej EMU karty. Pisu ze to ma nieco z DIGI, v cene je kopa odlahceneho softu a stoji to 3200Sk. Na stranke predajcu som videl Creative od toho isteho vyrobcu (CL) za 6000Sk... Haluz...
mal som FW410, ktoru som v tej dobe menil za 1212m. skusal som nahravat Tyros2 (kompletnu skladbu) cez Line IN na 24/96 cez obe karty. skoda, ze som si vysledok nenechal na disku, pretoze rozdiel bol sokujuci (s prospech 1212m). pri prehrvani audia uz ten rozdiel nebol taky markantny, ale bol stale evidentnynunu píše:Zalezi jaka reference se bere jako highend, zdali je to lavry da10 nebo treba nejaky Meitner nebo digi HD -)
Hele, jen tak mimochodem si neodpustim jedno male prirovnani. kdyz do favorita namontuju kola z ferari, bude mit ten favorit jizdni vlastnosti toho ferari?????? Zaver si kazdy soudny clovek udela sam. To je naprosto trefne prirovnani k tomu, dam li cip ktery se dava do digi na kartu ktera stoji jen zlomek ceny te prvni. Vic to nema smysl rozebirat.
svata pravda,kexik píše:ten chip stoji 10$ v maloobchode. ked vezmes 10000 kusov, stoji mozno dolar... dalsia vec ale je, kolko stoji naprogramovat dobre ovladace. tam si myslim ze je m-audio dalej... ovladac je softver a clovek zan plati v cene hardveru
dano píše:Ak naozaj bude rozdiel Motif nahrany na AP2496 a na AP192 alebo EMU1212, tak nemam o com... U mna je to teraz asi skor o psychike, ze ved kurva mam Motifa tak nech to ide do PC cez nieco lepsie. A pokial to lepsie nestoji majland, tak nech sa mi dobre spi. Aj ked pripustam, ze mozno ani nebudem mat pocutelny rozdiel medzi AP2496 a niecim inym...