Addictive Drums, EZ Drumer atd.
Cyril: Jasne, na klavesach. No teda jen posledni rok a pul, co je mam. Pred tim jsem je klikal mysi;)
Tak ja to o vikendu zkusim nejak rozumne strukturovane sepsat a udelat obrazky, pripadne i nejaky zvukovy ukazky, co jak funguje. Ale berte to s rezervou, k vetsine tech veci jsem dosel metodou pokus omyl:)
Tak ja to o vikendu zkusim nejak rozumne strukturovane sepsat a udelat obrazky, pripadne i nejaky zvukovy ukazky, co jak funguje. Ale berte to s rezervou, k vetsine tech veci jsem dosel metodou pokus omyl:)
klikal mysi.... Vzdyt to musi byt na posrani !!! Mozna je to jednoduche pokud clovek zvlada naprosto dokonale teorii hry na konkretni nastroj, jinak si to nedovedu predstavit.
Udelej na ten tutorial ale zvlastni tema, tady je toho naprosta skoda, protoze to nikdo podle popisu nenajde, verim ze to bude hodne poucne.
Mozna by stalo z zvazeni udelat pro takoveto veci zvlastni kategorii kde by bylo vysvetleno jak na to, at se to tyka ruznych softu, pluginu a hlavne neustale ozehave tema jakou zvukovku do max 3000 -)) A MAZAT OT, tady to ale nevadi -)
Udelej na ten tutorial ale zvlastni tema, tady je toho naprosta skoda, protoze to nikdo podle popisu nenajde, verim ze to bude hodne poucne.
Mozna by stalo z zvazeni udelat pro takoveto veci zvlastni kategorii kde by bylo vysvetleno jak na to, at se to tyka ruznych softu, pluginu a hlavne neustale ozehave tema jakou zvukovku do max 3000 -)) A MAZAT OT, tady to ale nevadi -)
nunu, neni to k posrani, kdyz mas rytmus v hlave, tak dostat to do sequenceru je dilem par minut, amorph mi da urcite zapravdu. spis je problem poresit bici ohledne zvuku, amorph nastinil par figlu, mam sice svuj postup, ale neco urcite zkusim, mozna delam tu chybu, ze reberbuju bici jako celek a ne sekce bubnu a cinelu zvlast...
nooly: jo a ne. Sem tam si zahraju i na bici s kapelou, takze to co chci naklikat nejak v hlave mam, ale ono to je casto spis v rukach nez v hlave a tam ty klavesy oproti mysi hoodne pomuzou. Nevim, jestli treba pady by byly posun jeste k lepsimu, mam pocit ze mozna ani ne. Hral jsem parkrat na pady palickama a prislo mi to mozna horsi - jsem totiz zvyklej na normalni bici a na ty pady se mi pak hraje blbe. U klaves se mi to s realem neplete, je to proste trochu jinej system. Nicmene v podstate vzdycky jeste bici upravuju a dodelavam mysi, protoze tim zas muzu vymyslet groove, kterej bych bud nezahral, nebo by me na zivo ani nenapad. Sazet vsechno mysi k posrani je, pokud jses uz zvyklej na jiny cesty - taky bych se nerad vracel.
A co se tyce vyberu zvukove karty, tak docela hezkej clanek je ted nove na Dreamface. Mozna by nebylo spatny dat na nej odkaz nekam do FAQ. http://www.dreamface.net/modules.php?na ... le&sid=244