tak tak, samotne sample z ez drummeru su celkom obycajne... vtip je v tom ako sa v tom sw pouzivaju
musim povedat ze urobit kvazi zive bicie v inom sw (trebars battery) je poznatelne viac roboty, treba nastavit reverby a eq. ten ez zvuk nie je nasucho nejak uzasny ale dobre funguje v mixe
jednoduchost ez ma nevyhodu v tom ze ten zvuk sa potom dost pozna
Addictive Drums, EZ Drumer atd.
no jéžiš, reason poznam na sto honu a fruity taky
sorry za OT ale kdyz uz se to nakouslo...
no ja EZ drums stejne dubluju s elektronickym kopakem a virblem takze co zejo, taky sem delal i to ze sem vykousnul z EZ jenom room a overheady a cisty nastroje sem hral z neceho jinyho nebo byly na EZ hoodne potlaceny, dodalo to elektronice prostor a zivost, joo s EZ se daj delat veci, neskodilo by kdyby bylo vic sad do EZ

sorry za OT ale kdyz uz se to nakouslo...
no ja EZ drums stejne dubluju s elektronickym kopakem a virblem takze co zejo, taky sem delal i to ze sem vykousnul z EZ jenom room a overheady a cisty nastroje sem hral z neceho jinyho nebo byly na EZ hoodne potlaceny, dodalo to elektronice prostor a zivost, joo s EZ se daj delat veci, neskodilo by kdyby bylo vic sad do EZ
přidávám se k názoru že fruity má dle mě skutečně svůj zvuk, stejně jako Acid (reason jsem nikdy nezkoušel takže neposoudím) Nejuniverzálnější zvuk mi přišel vždycky z Cubase(a taky nejlepší) ale jelikož jsem zvyklej dělat v Acidu v SX3 dělám mix efekty a detily. zatím se to zdá jako zlatá střední cesta a spokojenost.
nahodil sem superior drummer 2 a je to mazec, vydoluju z toho behem chvile podobnej zvuk jako z EZ ale vyrazne nadupanejsi (ma to uplne stejny banky jako EZ, treba metalova from hell ma puvodnich asi 244mega, cimz padem naprosto nechapu proc ma celej balik 5 DVDcek.... ale to je jedno, zvuky sou stejny ale pristup k vice parametrum a tim padem moznost upravy k obrazu svymu je dost dobra vec, primy porovnani s EZ jasne vyslo SD2 lip