zvukove ukazky - hadajte z coho to je :)
biscuit: jojo presne ta prvni ukazka je matouci hodne.. ja sem slysel na micro Q jen ukazky od vengeance, ktere jsou hodne upraveny. Kazdopadne kdyz to vezmu kolem a kolem .. tak ten Denuted ma filtr trosku jak ten novation, ale kdyz poslechnu V-station a projedu ho tak bych tam nedokazal asi nicim udelat ten stereo efekt, kterej zni stejne jako kdyz na mym virusu vezmu jednu pilu a pak zapnu unison s pan. spread a rozhodi se mi to do sterea a detunuju hlasy.. coz by mohlo Mirco Q umet. Novation myslim ze to neda.. (ted sem slysel Xstation Superwave demo nekdo delal nakej saw na youtube a to taky znelo celkem dobre). No tezko rict nechame i ostatni at se trapi.
dufam ze sa na mna nikto nenahneva ze tu takto natahujem.. proste ma to bavi .. xixi
Naposledy upravil(a) dendy dne 14 čer 2007 22:55, celkem upraveno 2 x.
no dendy, prece z toho nechces delat nejaky zavery, jak je kterej zvuk syntaku proflaknutej? podle me je stejne daleko horsi jak je proflaknutej urcitej typ zvuku, treba 303 bass/lead a je skoro jedno z jakyho je syntaku, jen hraje vic ci min jako roland..
a pak hadat se da, kdyz je na vyber, takhle to moc nejde. navic ty zvuky nejsou suchy a to je taky dost problem.. popravde ty tri ukazky pak ani moc nezni jako z jednoho synthu
a pak hadat se da, kdyz je na vyber, takhle to moc nejde. navic ty zvuky nejsou suchy a to je taky dost problem.. popravde ty tri ukazky pak ani moc nezni jako z jednoho synthu
no zneje to moc cisto na externy signal, podla mna to je softsynth, nieco ako Rob Papen Predator. Kedze poznam ako pracuju analogove syntaky a ako filtruju zvuk (trochu sa im priblizuju napriklad produkty od Arturie), viem ze to zneje moc linearne, i ked to pekne filtruje. Analogove syntaky sa ani moc neodporucaju ekvalizovat v PC, pretoze majoritna nosna informacia o charaktere zvuku sa nachadza v spodnej casti waveformy a tu vacsinou ekvalizery alebo compresory dodrbu.
- freecoolin