o nic nejde len o srandu ze kto sa trafi a nenechajte sa obmedzovat vypisom HW co mam na stranke kludne to nemusi
byt nic z toho (samozrejme moze), mam teraz doma aj supernovu a pulse.. mal som aj vajrusa.. a nikto nepovedal ze tie ukazky su nove len ma tak
napadlo ich sem hodit, mozu byt z cohokolvek )
Naposledy upravil(a) dendy dne 14 čer 2007 16:15, celkem upraveno 3 x.
Covece nevim. Netipnu sw nebo hw, ale vic se mi asi libi druha ukazka. Prijde mi plnejsi a pevnejsi. Vic tlaci v subbasech. Akorat ze v prvni je vic modulaci, ktere to sice trochu proderavi, ale obcas to zni zajimave. Takze je to asi otazka osobni preference.
Jeste jsem ty ukazky neslysel ale tipuju ze to je SW, proc by jsi sem daval ukazku HW? Vis ze lidi budou tipovat HW a ty se budes kralovsky bavit jak jsi jim to natrel ))
dendy: HW sem v tom poznal - protoze jak si udelal ten stereo efekt tak si zapl bud unison s nejakym stereo spread nebo chorus. Ma to silu, ale nema to tak cisty (vejsky je to teda jen mp3) a mas to takovou divnou resonanci takze to typuju na nejakyho NOVATIONa zas tak moc sem to neposlouchal.
TOM-Thak: hezky moto:) Me to na sluchatkach a na integrovany zvukarne prijde zvukove docela neutralni, nic co bych necekal od spousty sw. Btw. jestli je to nejaky VA, tak je to vlastne taky sw, ale to je asi na jinou debatu.
libi se mi ukazka "bassline" hned na zacatku. co to je to netusim, ale tipnu micro q (neznam ho). ukazka "detuned hell" mi trosku pripomina vira, ale muj hraje lip
"bassline 2" je predeleyovanej a snad i naverbovanej nejakej divnostroj - to se mi nelibi a ani se neodvazim tipovat