No jo, každý si mele tu svou.
Studuj svou historii v širších souvislostech... pak získáš celistvý obraz a vzdáš se podobných populistických falší, kterými krmíš jen své ego.
Lžeš a svým lžím věříš. Tady už asi není jak pomoci...

carloff píše: jak se da fungovat? ze budes drzet hubu a krok?
Dělali to na svém plátněcarloff píše: pokud nekomu vadi obeseny na semaforu proc mu nevadi x uriznutych hlav v baroknich zpracovanich smrti jana Krtitele a samotne ukrozovani x krat zpracovane moc esteticke taky neni...
Vis,SoundsFine píše:Podívej, nemyslel jsem to nijak zákeřně, nedej bože xenofobně nebo rasisticky.
Ale odmítám obhajovat arogantní lehkovážné oběti svých mylných představ.
Tito lidé jsou zralí pouze na odsouzení, nebo převýchovu (třeba v nápravném zařízení).
Asi mám o umění jiné představy, ale Týcovy výtvory spíše vzbuzují aroganci svévole a anarchii.
OK, mně se tohle vůbec nelíbí a považuju to (aspon to co jsem měl možnost vidět) za více nebo méně prázdné samoúčelné bláboly (podobně jako spoustu "moderní" vážné hudby nedávného období) - ale to je můj ryze subjektivní dojem (nic víc), na který mám samozřejmě právo a který je přímou "uměleckou" reflexí těchto věcí v rámci mého vnímání ... Ale každý má a musí mít naprostou svobodu tvořit věci, které chce, to je základní věc. Ale není zase možné pod pláštíkem "umění" dělat bordel v prostorech a na věcech, které k tomu nejsou určené a navíc je poškozovat - nebo to se v tom atelieru taky učí a studenty k tomu nabádají ? Kdyby totéž udělal vandal, bude po právu potrestán, když totéž udělá někdo kdo si říká "umělec" (jinak by to lidé nevěděli), tak najednou je všechno povoleno ?carloff píše: zavolej sem
http://www.ffa.vutbr.cz/ateliery/atelier.html?at=APE
Tak sorry, ale asi nejsem sám kdo by se tím cítil poškozen ve svých základních demokratických právech ... to potom není umění, ale čistý vandalismuscarloff píše: jedna z forem umeni je tzv street art kde ti pomalujou fasadu..
Ano, stačí, aby kdejakou kravinu "někdo" prohlásil za umění. Většinou to prohlásí stejně "postižení" lidé.carloff píše: Za "vybuch" v televizi dostali dokonce cenu Narodni Galerie.