Objevil jsem "úžasnou" věc. Koupil jsem si asi před třemi měsíci Macbook pro (2011) 13" 2.4 Ghz Intel Core i5, 16GB RAM, Os X 10.7.5 Občas se mi zdálo, že je zadní šasí docela horké i ve chvílích, kdy na něm nic náročného nedělám, a tak jsem si stáhl iStat a zjistil jsem, že pokud pustím jen obyčejné 1080p HD video na youtube (žádná jiná aplikace neběží) tak se teplota dokáže vyšplhat až na 86 stupňů C a větrák jede na 4025rpm... Je to normální? Četl jsem všemožná vlákna o tomto jevu a zdá se, že opravdu nejsem jediný...Macbook jsem si kupoval s tím, že tedy investuji více peněz, ale dostanu opravdu vyladěný přístroj na kterém budu moci konečně tvořit a ne se jen vztekat, ale tohle? Takhle nefičelo ani moje staré Msi...

Nemáte někdo podobné zkušenosti, případně rady? Vážně jsem si macbooka zamiloval, zejména Logic, ale srovnám-li cenu a výsledky, tak pomalu uvažuji, že si spíše za tu cenu nechám postavit výkonnější stolní PC.... :/ a vrátím se k oknům...
Ještě abych nezapomněl... doporučili by jste mi upgradeovat na Mountain Liona? Četl jsem několik threadů, že je systém lepší, rychlejší, vyladěnější...ovšem zrovna tak naprostý opak...
DÍKY