OS X 10.6 sa blizi!!!
Re: OS X 10.6 sa blizi!!!
kexik: jop. Po podobnych krocich uzivatele velmi rychle zjisti jak rozmanity je svet viru pro OS X.
Tak jsem poridil macbook pro s MAC OSX leopard a ted sem vlozil CD se Snow family pack tak sem dal install MAC OSX
tak sem zvedavej, jestli tam zustane jen jeden system a ne dva nejak pres sebe 

Snow Leopard u mě funguje úplně bez problémů - instalace i provoz .... Time Machine je ale pravidelně v permanenci. Žádný rozdíl mezi Leopardem a Snow Leopardem jsem ale moc nezpozoroval. Kromě toho, že přestalo fungovat pár aplikací 

A sakra, že bych to ješte QuitnulIvo píše:Snow Leopard u mě funguje úplně bez problémů - instalace i provoz .... Time Machine je ale pravidelně v permanenci. Žádný rozdíl mezi Leopardem a Snow Leopardem jsem ale moc nezpozoroval. Kromě toho, že přestalo fungovat pár aplikací

- Pavel Vantuch
Tak jsem ke stávající sestavě pořídil Mac mini (Early 2009) a světe div se, Snow Leopard je k tomu automaticky přibalenej
Btw. bylo to za "šílených" 12300Kč vč. DPH

Btw. bylo to za "šílených" 12300Kč vč. DPH

Pavel Vantuch: kaoukam ze tam mas i chromovanej hrnicek abyl pekne ladil 

kdyz uz to tu resite, tak jsem zprovoznil snow na i7 920, ale doinstalovat .kext byl porod
OT: Na meku pres bootcamp na WIN OSX nefunguje firewire800, jak jsem vycetl z diskusi a i si to odzkousel 

2 Pavel: tak to je dobrej kauf, ty redukce na RGB a DVI si k tomu dostal? Pokud jo, tak je to mega cool kauf lec ja je dokupoval zvlast... Kazdopadne husta sestava ;D
- Pavel Vantuch
Ta cena je za základ. Dokupoval jsem samo 4GB RAM a redukce. Ale i tak je to dobrá cena.
Helejte jak je to vlastne s tema 64bit a snow leopardem... me macbook pro jede stale na 32bit ... jak je na tom MAC PRO ?
vetsina aplikaci a extensions (intel) jede na 64-bit a ty univerzalni stale na 32-bit.ekeaze píše:Helejte jak je to vlastne s tema 64bit a snow leopardem... me macbook pro jede stale na 32bit ... jak je na tom MAC PRO ?
Na nekterych strojich bootuje defaultne 32bit verze SL a kdyz chces 64bit, musis si to prehodit (pokud to CPU zvladne)ekeaze píše:Helejte jak je to vlastne s tema 64bit a snow leopardem... me macbook pro jede stale na 32bit ... jak je na tom MAC PRO ?
zdravim,
potrebujem poradit,
na druhykrat robim up to date - co je pls ta druha polozka?! prva je vytlaceny formular, ktory mi prisiel mailom.
v druhej pisu toto:
Potvrdenie kvalifikovaného nákupu
Je potrebné vyplniť formulár objednávky a priložiť fotokópiu podrobného dokladu o zaplatení s uvedením dátumu, na ktorom je uvedené výrobné číslo zakúpeného kvalifikovaného systému. Potvrdenia objednávky, sprievodky a kópie nákupných objednávok nebudú akceptované.
co tym chce basnik povedat?
kde najdem formular objednavky?
potrebujem poradit,
na druhykrat robim up to date - co je pls ta druha polozka?! prva je vytlaceny formular, ktory mi prisiel mailom.
v druhej pisu toto:
Potvrdenie kvalifikovaného nákupu
Je potrebné vyplniť formulár objednávky a priložiť fotokópiu podrobného dokladu o zaplatení s uvedením dátumu, na ktorom je uvedené výrobné číslo zakúpeného kvalifikovaného systému. Potvrdenia objednávky, sprievodky a kópie nákupných objednávok nebudú akceptované.
co tym chce basnik povedat?
kde najdem formular objednavky?
asi ze chteji videt ze mas koupeny predchzi system aby ti mohli prodat upgrade.... anebo doklad ze sis koupil apple s predchozim systemem...