Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od MonkeyFighter » 04 říj 2010 21:42

mrkni na osx86 wiki tam je nekde seznam vhodnejch komponent..kdyz jsem instaloval poprvy bylo to taky takhle slozity..musel sem tam nalejt upravenej bios(cimz klidne muzes odeslat desku do vecnejch lovist)vystridal jsem par distribuci nez sem to tam nacpal ale nacpal..ted uzje to lepsi..ted sem cpal osx do notasu a v klidu...nicmene stejne pristi notas bude mac...myslim ze osx komunita applu hodne prispiva:) jen tak bych se do nej nerozhoupal ale takhle vim co od toho muzu cekat...hlavne sem stastnej za to jak na tom behaj vsechny usb veci co bylo s win neresitelnej problem pod osx beha jak na dratkach

btw jak je to s tim snow leopardem a pci kartama? to opravdu kdyz ma nekdo starsiho maca s leopardem a pci zvukovku nemuze updatovat nebo musi koupit novou kartu?
je velkej rozdil mezi leo a snow leo?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od Ondra P. » 04 říj 2010 22:18

Na asus deskach by to melo normal fungovat... Jinak doporucovany jsou desky od gigabyte.
Co se tyce toho padani tak to muze byt bootloderem, nevim co pouzivas za instalaci. Kazdopadne si stahni iAtkos s3 v2, nebo iBoot+Multibeast ( k tomu druhemu je potreba retail instalacka) . Jsou to komplet instal packy s driverama.
Mam taky asus nekde psali ze bych mel prehrat bios , ale funguje to uplne vklidu s tim standardnim... Je jen potreba vzdy najit tu spravnou instalaci ktera na tom pojede.
Mimo ty co jsem zminoval je jich x hafo dalsich

Q-Beat
Příspěvky: 47
Registrován: 13 pro 2008 08:58

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od Q-Beat » 04 říj 2010 23:17

iatkos jsem ani nerozbeh ale byla to verze v5, zkusim tu s3, ideneb vzdycky spad zhruba v pulce ty instalace, iboot jsem nezkousel, zkusim na to teda kouknout...kazdopadne jsem rozjel takovou tu host verzi pod xp, tak si rikam, ze to proste musi fungovat :-),
jde o to ze moje deska ma momentalne problem a kdyz ji nerozbehnu, budu muset kupovat novou a ty na osx86 jsou uz vetsinou k nesehnani co jsem tak koukal...da se v tom pripade doporucit gigabyte dejme tomu p45, treba tahle?
http://www.alza.cz/zakladni-desky/socke ... iceUp&Pg=2

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od demsky » 05 říj 2010 00:15

postavit dobry hackintosh je tolko trapenia, ze radsej si kupit realny Mac a nemat ziadne problemy nie?
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od Pytkin » 05 říj 2010 00:18

no .. zase usetrit 1000 EUR neni uplna malickost .. o tom potom :)

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od demsky » 05 říj 2010 00:19

coze? ved 2nd hand nejaky mac mini, alebo imac sa da zohnat za 300 euro v pohode
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od Ondra P. » 05 říj 2010 05:26

demsky píše:postavit dobry hackintosh je tolko trapenia, ze radsej si kupit realny Mac a nemat ziadne problemy nie?
v dnesni dobe to neni vubec pravda... Pokud mas desku od gigabyte tak je to fakt easy.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od Pytkin » 05 říj 2010 09:06

demsky : MAC MINI je pro decka .. my chlapi predsa pouzivame MAC PRO .. a Imac za 300 EUR asi neni to co chceme do studia ..

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od demsky » 05 říj 2010 09:12

no samozrejme ze na velke vytazenie je super Mac Pro, nevedel som ze to chce takto, ale na take bezne pucovinky, alebo na iPhone Developer kit to uplne staci :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od mONOGRAm » 08 úno 2013 17:42

ozivujem temu - viete poradit stabilnu aktualnu zostavu?

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od Liquid Sound » 08 úno 2013 17:47

Hackintosh je kravina. Sice to funguje, ale mac to prostě neni. Support neni, co člověk vyřeší za vteřinu na macu, tady musí prohledávat hodiny pochybný fóra na netu. Navíc Macmini stojí tolik co desktop pc. Chceš mac, kup mac.
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3106
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od hombrefeo » 08 úno 2013 17:57

na to se neptal...

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od mONOGRAm » 08 úno 2013 18:19

dakujem za odpoved. obom 8)

Liquid Sound: pre macmini som bol rozhodnuty, ale pokial viem, nema pci-e slot - mam na spadnutie kupu UADcka
a rozhodol som sa pre pci-e akcelerator.

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3106
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od hombrefeo » 08 úno 2013 18:29

tuna najdes vsetko pokupe.
http://www.tonymacx86.com/home.php
ked budes chciet konzultovat detaily, kludne p.m.

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Re: Z jakých komponentů postavit funkční Hackintosh?

Příspěvek od Liquid Sound » 08 úno 2013 18:56

mONOGRAm píše: Liquid Sound: pre macmini som bol rozhodnuty, ale pokial viem, nema pci-e slot - mam na spadnutie kupu UADcka
a rozhodol som sa pre pci-e akcelerator.
Má ale Thunderbolt, na to se dá navěsit úplně cokoliv.

http://www.sonnettech.com/product/echoe ... assis.html
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct

Odpovědět