Cubase 4 Amnesty

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 05 říj 2007 15:21

onehalph, ja som na pomykove.. bud novy samplitude, s ktorym nahravam furt a som spokojny, alebo prejst uplne na cubase.. takze pockam kym vyleze von novy samplitude a podla toho sa rozhodnem.. inac urcite ano. Ta cena je fakt akceptovatelna

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 05 říj 2007 16:12

Venti píše:onehalph, ja som na pomykove..
Ta slovenština je fakt roztomilá :wink:

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 05 říj 2007 16:19

Ivo píše:
Venti píše:onehalph, ja som na pomykove..
Ta slovenština je fakt roztomilá :wink:
tak toto zas hovorim ja o cestine pri kazdom filme s ceskym dabingom ktory pozeram... a Ivo ci chces alebo nie, o vas to plati viac. proste niektore vase vyrazy su neuveritelne paradne a napriklad Simpsonovcov pozerat v akomkolvek inom jazyku si nedokazem predstavit.

kurva tento thread je pre mna nejaky zakliaty bo tu hadzem OT na OT. ale co uz ked je tu tolko roznych podnetov. zabijem sa?

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 05 říj 2007 16:22

dano ty si proste OT :))

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 05 říj 2007 16:25

Venti píše:dano ty si proste OT :))
venti keby len na tomto fore, tak mi to az tak nelezie na nervy:)

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 05 říj 2007 16:28

hehe :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 07 říj 2007 01:09

ja som sice zly slovencinar .. ale hovori sa " ja som v pomykove" nie ? nie "na pomykove" ..

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 07 říj 2007 01:11

No a som v pyčke :), ked ma uz aj pytas dojebe :)

stan65
Příspěvky: 20
Registrován: 06 zář 2007 18:40

Příspěvek od stan65 » 07 říj 2007 01:41

a jak je to v VST kamo koupil orig.Cubase a ten odmita nelegalni softwear.Pak teda budu muset kupovat vse original?Ma nekdo jine zkusenosti?
Kdyz na tom bude slapat vse tak koupim original i za normalni cenu :mrgreen:
Macbook 2.2-2GbRam-black:Xboard61:KRK Rockit8:AP Ensemble:Euphonix

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 07 říj 2007 02:02

stan65 píše:a jak je to v VST kamo koupil orig.Cubase a ten odmita nelegalni softwear.Pak teda budu muset kupovat vse original?Ma nekdo jine zkusenosti?
Kdyz na tom bude slapat vse tak koupim original i za normalni cenu :mrgreen:
zrejme nelegalni software, kterej funguje na stejnym klici jako ten legalni. nemuze ti bezet zaroven origo dongle a dongle emulace..
priklad muze byt treba origo cubase a neorigo hypersonic

nevidel bych to jako duvod nepouzivat legalni cubase, protoze kdyz bude nejak plugin, kterej hodne pouzivam a musim ho mit, tak povazuju za ferovy si ho proste koupit, stejne jako tu cubase. jako problem to mozna muze bejt v tom "prechodnym" obdobi (to je to co maj zeny po padesatce :-D )

stan65
Příspěvky: 20
Registrován: 06 zář 2007 18:40

Příspěvek od stan65 » 07 říj 2007 02:49

hihi.Oki penize njsou problem kdyz budu neco pouzivat a vyuziju naplno tak to samo koupim.slo mi o to ci to muzu na origosi vyzkouset. :shock: :oops:
Macbook 2.2-2GbRam-black:Xboard61:KRK Rockit8:AP Ensemble:Euphonix

stan65
Příspěvky: 20
Registrován: 06 zář 2007 18:40

Příspěvek od stan65 » 07 říj 2007 02:57

No jeste popremyslim bo chci pristi rok koupit MACKA , laptop pc pouzivat jen jako doplnek. :roll: ted mam v planu monitory.Diky za radu. :wink:
Macbook 2.2-2GbRam-black:Xboard61:KRK Rockit8:AP Ensemble:Euphonix

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 23 říj 2007 01:28

.


Koupil jste nekdo Cubase 4 ze slovenska za tuhle cenu 12.000 Kc ?


mam to ted v planu a zajima mne jak to probehlo u vas. Teda pokud se tu jen klasicky neplkalo mimo tema a nekdo sel a koupil.

.

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 23 říj 2007 01:42

ECSON WALDES píše:.


Koupil jste nekdo Cubase 4 ze slovenska za tuhle cenu 12.000 Kc ?


mam to ted v planu a zajima mne jak to probehlo u vas. Teda pokud se tu jen klasicky neplkalo mimo tema a nekdo sel a koupil.

.
krutě :D

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 23 říj 2007 09:04

ecson: dendy kupoval cubase studio 4, ale ne v ramci amnestie

Odpovědět