Cubase 4 Amnesty
tak toto zas hovorim ja o cestine pri kazdom filme s ceskym dabingom ktory pozeram... a Ivo ci chces alebo nie, o vas to plati viac. proste niektore vase vyrazy su neuveritelne paradne a napriklad Simpsonovcov pozerat v akomkolvek inom jazyku si nedokazem predstavit.Ivo píše:Ta slovenština je fakt roztomiláVenti píše:onehalph, ja som na pomykove..
kurva tento thread je pre mna nejaky zakliaty bo tu hadzem OT na OT. ale co uz ked je tu tolko roznych podnetov. zabijem sa?
zrejme nelegalni software, kterej funguje na stejnym klici jako ten legalni. nemuze ti bezet zaroven origo dongle a dongle emulace..stan65 píše:a jak je to v VST kamo koupil orig.Cubase a ten odmita nelegalni softwear.Pak teda budu muset kupovat vse original?Ma nekdo jine zkusenosti?
Kdyz na tom bude slapat vse tak koupim original i za normalni cenu
priklad muze byt treba origo cubase a neorigo hypersonic
nevidel bych to jako duvod nepouzivat legalni cubase, protoze kdyz bude nejak plugin, kterej hodne pouzivam a musim ho mit, tak povazuju za ferovy si ho proste koupit, stejne jako tu cubase. jako problem to mozna muze bejt v tom "prechodnym" obdobi (to je to co maj zeny po padesatce

- ECSON WALDES
- Profesionál